Fetiță de 10 luni, ascunsă într-o mașină la Vama Borș! Unde se afla copila

Publicat: 15/08/2019 | 08:17
Fetiță de 10 luni, ascunsă într-o mașină la Vama Borș! Unde se afla copila

O fetiță în vârstă de numai 10 luni a fost descoperită de către polițiștii de frontieră din Vama Borș, județul Bihor. Micuța era ascunsă sub fusta mamei sale, între banchetele unui autoturism, cu intenția de a fi trecută ilegal frontiera româno-maghiară.

Marți, în jutul orei 2.30, R.L, un bărbat în vârstă de 27 de ani, domiciliat pe raza judeţului Cluj-Napoca, care conducea un autoturism, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră. În mașină, se afla și o femeie, M.M, cetățean român, în vârstă de 30 de ani.

Cu ocazia controlului, poliţiştii de frontieră au descoperit între banchetele autoturismului, ascunsă sub fusta femeii, o minoră în vârstă de 10 luni, fiica acesteia, informează Inspectoratul General al Poliției de Frontieră (IGPF), potrivit libertatea.ro.

La cercetări, mama fetiţei a declarat că a recurs la aceasta metodă deoarece nu avea un document valabil şi că dorea să ajungă împreună cu aceasta în Germania.

În cauză, s-a dispus întreruperea călătoriei celor în cazuă, efectuând totodată cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de participaţie improprie la tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, pentru M.M. La finalizarea cercetărilor, urmează să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Citește și...