“Fetița mea frumoasă a murit! E vina mea!” O mamă și-a lăsat fetița, singură, în mașină preț de câteva clipe, iar la întoarcere nu a mai găsit-o

Publicat: 22/03/2018 | 09:30
“Fetița mea frumoasă a murit! E vina mea!” O mamă și-a lăsat fetița, singură, în mașină preț de câteva clipe, iar la întoarcere nu a mai găsit-o

O mamă, în vârstă de 25 de ani, și-a lăsat fetița singură în mașină preț de câteva momente, iar la întoarcere, micuța era de negăsit, la fel și mașină. Femeia a sunat disperată autoritățile, care au demarat o acțiune de căutare a copilei și a mașinii.

Două ore mai târziu, poliția a localizat mașina, însă deznodământul acestei povești este trist. Pentru că femeia parcase în pantă, mașina a alunecat în râul aflat perpendicular cu strada unde lăsase vehiculul.

Fetița a fost găsită fără viața, prinsă de scaunul ei din mașină, pe fundul râului Teifi. “Din pacate, confirmam ca Kiara Moore, in varsta de 2 ani, a fost declarata moarta noaptea trecuta, dupa ce a fost recuperata dintr-o masina care se prabusise in raul Teifi. Autoritatile sprijina familia fetei”, a declarat Poliția, într-un mesaj pe Twitter, potrivit știrilekanald.ro.

Mama fetiței este distrusă de durere și a scris, pe rețele de socializare, că micuța ei este moartă din cauza “propriei stupidități”.

Din pacate, fetita mea frumoasa a murit. Din cauza propriei stupiditati, o sa traiesc cu aceasta vina pentru tot restul vietii mele! Mama te iubeste puiule, iarta-ma!”, a scris femeia.

Citește și...