Fetița saxofonistului Adrian Creciunescu trăiește: „Este stabilizată!”. Anunțul vine după ce un apropiat al familiei a spus că micuța a murit

Publicat: 10/05/2018 | 08:44
Fetița saxofonistului Adrian Creciunescu trăiește: „Este stabilizată!”. Anunțul vine după ce un apropiat al familiei a spus că micuța a murit

Familia saxofonistului arădean, Adrian Creciunescu trece prin momente extrem de grele. Fetița lor cea mică este internată la spital, iar starea ei este una delicată. Inițial, s-a scris că micuța ar fi în moarte celebrală, dar un apropiat al familiei a dezvăluit că fetița trăiește. Micuța are nevoie de rugăciunile tuturor. 

În urmă cu aproape două luni, pe 13 martie, fetita Roxanei și a lui Adi Creciunescu împlinea un anișor. Era cea de-a doua fiică a celor doi soți și erau extrem de fericiți că Dumnezeu i-a binecuvântat cu încă un copil. Zilele trecute, micuței i s-a făcut rău dintr-o dată și a fost dusă, de urgență, la spital. La Timișoara medicii i-au descoperit un hematom și au operat-o. Pe pagina de Facebook a lui Adrian Creciunescu apăruseră deja mesaje de condoleanțe. Un apropiat al saxofonistului a ținut să clarifice situația și i-a rugat pe oameni să nu-i mai trimită astfel de mesaje, ci să se roage pentru sănătatea micuței.

„Micuța saxofonistului Ady Creciunescu trăiește. Dumnezeu lucrează asupra ei, deocamdată este stabilizată. Nu mai vă luați după știrile gunoaielor până nu vedeți ceva oficial de la Ady Crăciunescu. Nu mai lăsați condoleanțe și etc. Haideți să facem rugăciuni pentru îngeraș. Puterea lui Dumnezeu este inegalabilă. Amin. Acum 10 minute ma vorbit la telefon cu tatăl micuței, nu vorbesc aberații. Mulțumesc!”, a scris Răzvan Ursulescu pe Facebook.

 

 

 

Citește și...