Fiica Andreei Esca a dezvăluit locul preferat de ea și iubitul ei: “Aici m-am…“

Publicat: 27/04/2018 | 16:27

Alexia, fiica Andreei Esca, a vorbit deschis despre relația de dragoste pe care o are cu iubitul ei, Mario, și a mărturisit care este locul preferat al celor doi, unde s-au sărutat pentru prima dată. Tânăra spune despre sine că nu se grăbește să ia decizii și că i-ar plăcea să aibe mai mult timp pentru ea.

Mi-ar placea sa am mai mult timp pentru mine, sa fac mai mult sport, sa ies cu prietenii, sa ma relaxez, sa descopar activitati noi, sa am duc la tot felul de cursuri, pur si simplu sa am timp pentru mine, a spus fiica Andreei Esca.

Ma ascult pe mine, imi ascult instinctul, inima, iar apoi mai vorbesc si cu ceilalti ca sa vad parerea lor, apoi fac un mix intre ele si iese decizia„, a mai precizat Alexia.

Locul ei preferat este terasa unei clădiri, unde și-a petrecut mult timp împreună cu iubitul ei, Mario. Asta este locul meu preferat pentru ca aici m-am sarutat prima data cu Mario, aici am vazut cele mai multe apusuri, aici m-am uita la stele, aici imi canta Mario si cantam impreuna, a spus Alexia Eram.