Fiica Andreei Marin a sunat-o pe vedetă în timp ce era la TV. Ce a urmat după ce Violeta i-a mărturisit alarmată: “Mami, mami…”

Publicat: 14/06/2018 | 22:49

Andreea Marin s-a confruntat cu o situație nouă în această seară, la doar câteva ore după ce a izbucnit în lacrimi în timp ce se afla la un eveniment de suflet. Fosta “zână” a surprizelor a fost sunată de fiica ei în timp ce se afla într-un platou de televiziune. De la celălalt capăt al firului, Violeta i-a făcut o mărturisire care o îngrijora. Vedeta a liniștit-o cum a știut mai bine și, după acest moment, a făcut declarații emoțioante. (Console si accesorii gaming)

Citește și: Andreea Marin a început să plângă în fața femeilor bolnave de cancer: ”Am 5-6 operații”

Tot momentul s-a întâmplat în timpul unei pauze de publicitate. Imediat ce aceasta s-a încheiat, Andreea Marin, încă emoționată de ceea ce i-a spus fiica ei la telefon, a povestit în cadrul emisiunii “Răi da’ buni” care a fost urgența Violetei. Potrivit mărturisirilor făcute de vedetă, adolescenta era îngrijorată că nu o găsea nicăieri. Toate astea pentru că ea nu-i spune niciodată fetei sale când onorează invitațiile în anumite show-uri TV. La un moment dat, Andreea Marin i-a mărturisit public Violetei că o iubește.

“«Mami, mami, nu te găsesc!». Nu știa că vin la voi (n.r.: în platoul emisiunii «Răi da’ buni»). Nu vreau ca fiica să mă vadă la televizor. Îmi doresc ca ea să o știe pe mami, mami. I-am explicat unde sunt și cum să mă caute ca să mă vadă și acum se uită la noi. (…). Te iubește mami. Și în câteva minute plec spre casă”, a spus Andreea Marin în cadrul emisiunii.

Citește și: Andreea Marin se mărită? ”Am ales un loc special pentru mine… ”

Andreea Marin, mărturii sincere despre propriile sale probleme de sănătate

În cadrul interviului, vedeta a vorbit și despre depresia postnatală pe care a avut-o.

“Depresia nu trece de la sine, se adâncește. În cazul meu a fost cazul de o depresie post-natală, dar nu am recunoscut că am asta, dar am început să mă gândesc la asta atunci când Mădălina Manole și-a văzut sfârșitul. Iată cât de mult contează să se vorbească despre asta public. Iată, până și un om ca mine are nevoie să afle și să învețe despre acest pericol. A fost nevoie de o întâmplare a altcuiva ca să încep să accept să mă recunosc în povestea ei. (…)

Am vrut să-mi văd fiica mireasă. Nu trebuie să mergi la medic atunci când te doare ceva. E important să îți verifici starea de sănătate mereu, ce exemplu le dăm copiilor noștri? Am avut parte de oameni buni în jurul meu. Uneori e mai greu să discuți cu cineva din familie și atunci un terapeut te ascultă cu deschidere, a declarat Andreea Marin la “Răi da’ buni”.

Citește și...