Fiica Biancăi Drăgușanu e răcită și a făcut febră mare. Cum a surprins-o prezentatoarea TV

Publicat: 16/04/2018 | 09:04

Bianca Drăgușanu și partenerul ei au avut o noapte albă. Micuța Sofia este răcită și a făcut febră destul de mare. Și, pentru că cei doi părinți împătășesc fanilor și lucrurile bune, dar și cele mai plăcute. Așa se face că atât prezentatparea emisiunii „Te vreau lângă mine”, cât și Victor Slav au postat fiecare pe o rețea de socializare o filmare în care apare fetița lor și au mărturisit că fiica lor este bolnăvioară.

Primul care a dat vestea tristă pe Internet este iubitul Biancăi Drăgușanu, care a urcat pe Insta Story o poză în care Sofia a fost surprinsă în timp ce se uita la televizor – cel mai probabil la desene animate. Victor Slav a pus și un emoticon care are un termomentru folosit de toți în momentele în care au febră. Imaginile cu Sofia care se uită la TV și e liniștită, deși are febră, au fost postate și pe pagina ei de Instagram.

„Un pic răcită 🤧 dar trece că are mami, tăți și buni au grijă să treacă! 🙏🏻❤️🐱🙌🏻 „ este scris în dreptul înregistrării făcută publică pe pagina de Instagram a fiicei Biancăi Drăgușanu.

Citește și: Bianca Drăgușanu își face o nouă intervenție estetică: „Cele mai multe femei vor să fie slabe, dar eu vreau să am șolduri!”

un pic racita 🤧dar trece ca are mami, tati si buni grija sa treaca! 🙏🏻❤️🐱🙌🏻

A post shared by Sofia Natalia (@sofianataliaslav) on

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz

Cei doi s-au cunoscut pe platoul de filmare al unei emisiuni-concurs. La scurt timp, ei s-au căsătorit, însă mariajul lor s-a termina la doar câteva luni. După un timp, cei doi și-au mai dat o șansă iubirii lor. Bianca Drăgușanu i-a oferit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 6 septembrie 2013.

Citește și...