Fiica lui Aurelian Preda iubește din nou! Cine este bărbatul care i-a furat inima tinerei

Publicat: 09/07/2020 | 17:23

Fiica lui Aurelian Preda iubește din nou! Ana Maria a dezvăluit identitatea bărbatului care i-a furat inima. Cei doi s-au mutat deja împreună și sunt extrem de îndrăgostiți.

Plângerea penală depusă de Ana Maria Preda împotriva cântărețului Nicușor Iordan pentru abuz sexual, șantaj și pornografie infantilă nu a rămas fără ecou. Procurorii au analizat probele depuse la dosar și au constatat că există indicii care să confirme cel puțin o parte dintre aceste acuzații.

Acum, însă, soarele a ieșit și pe strada Anei. După o perioadă tumultoasă, fiica regretatului cântăreț trăiește o poveste de dragoste de câteva luni bune. Bărbatul care i-a furat inima tinerei este un coleg de scenă. (CITEȘTE ȘI: DUHOVNICUL LUI AURELIAN PREDA, MĂRTURII EMOȚIONANTE DE LA MORMÂNTUL REGRETATULUI ARTIST)

Marinică de la Foișor i-a fost coleg de scenă Anei Maria timp de trei ani, iar de la o colaborare profesională până la o relație de iubire nu a fost decât un pas. Cei doi s-au cunoscut printr-un grup comun de prieteni, iar acum locuiesc deja împreună.

”El m-a cunoscut înainte să plec eu în Italia, eu am stat acolo câteva luni. Ulterior, m-am întors pentru a rezolva niște probleme personale și Dumnezeu a rânduit ca eu să rămân în țară”, a declarat Ana Maria Preda.

”Când a venit (din Italia, n.r.) am ieșit la restuarant cu grupul nostru de prieteni. După aceea, la un interval de câteva ore, vorbind cu ea, i-a propus să ne mai întâlnim. Am pus la cale un plan de colaborare și apoi am discutat și despre viață. De acolo, lucrurile au venit de la sine”, a declarat și Marinică de la Foișor.

Ana Maria Preda și Marinică de la Foișor

Ce a moștenit Ana Maria Preda

Ce a moștenit Ana e un apartament și ratele acestuia, într-un testament făcut de Aurelian Preda pe patul de moarte. Averea artistului ar fi ajuns în mâinile celei supranumite Satana de la Roma, nașa din Italia despre care s-a spus că i-ar fi fost și soție, în ciuda faptului că ea a negat existența vreunui testament. (VEZI ȘI: ”SATANA DE LA ROMA” RUPE TĂCEREA! DECLARAȚII ȘOCANTE ÎN SCANDALUL SEXUAL AL ANULUI)

”Subsemnatul PREDA AURELIAN ION, domiciliat în Pitești, jud. Argeș, dispun pentru cazul încetării mele din viață următoarele: Las d-nei MARIA, domiciliată în … să stăpânească în deplină proprietate și posesie întreaga mea avere mobilă și imobilă ce se va găsi în patrimoniul meu la încetarea mea din viață. Arăt că mi s-au adus la cunoștință dispozițiile art. 841 și următoarele din Codul Civil cu privire la rezerva legală și cotitatea disponibilă. În situația în care la data decesului meu, legatara Maria nu mai este în viață, dispun ca toată averea mea mobilă și imobilă ce se va găsi în patrimoniul meu, să fie stăpânită în deplină proprietate și posesie de ANDREEA (n.r. fiica Mariei), domiciliată în jud. Argeș. Redactat, dactilografiat și autentificat în 3 exemplare astăzi 25.11. 1997, BIROUL NOTARULUI PUBLIC … din care mi s-au eliberat 2 exemplare”, este testamentul lăsat de Aurelian Preda, conform ”Acces Direct”.