Filajul Elenei Udrea! Cum a fost supravegheata fosta „diva de la Cotroceni” la restaurant. Udrea a sesizat buchetul „high-tech”!

Publicat: 13/08/2015 | 19:42

Elena Udrea a povestit public experienta ei cu "serviciile" . Fostul demnitar a interceptat un "filaj" facut de un cuplu romantic inarmat cu un buchetel... de microfoane, care erau interesati de intalnirea ei cu doua persoane publice.

Elena Udrea a povestit pe reteaua de socializare o experienta interesanta, care a facut-o sa priveasca cu alto ochi operatiunile de filaj efectuate de serviciile secrete.

Elena Udrea

Fostul ministru a fost ea insasi victima unei asemenea operatiuni, dar, sustine ea, si-a dat seama la timp iar apoi a „deconspirat” totul pe Facebook. Elena Udrea a povestit, cu umor, cum si-a dat seama de filajul cu „buchetul de flori Philips”.

elena udrea

Romeo si Julieta…de la SRI

„Sa vedeti intamplare… Am mers la o cafea cu doi colegi, dintre cei care au curaj sa spuna lucruri pe la televizor. Ca orice contemporan cu vremurile acestea, am vorbit si despre practica de supraveghere neoficiala a celor incomozi, dar si de tehnicile folosite mai nou, cum ar fi cuplurile asa zis romantice, care se aseaza langa masa ta, spre care orienteaza un frumos buchet de flori Philips.
Am stat putin, iar cu cinci minute inainte sa plecam a venit o domnisoara care s-a pus la masa de langa noi. Cand am dat sa iesim din locatie, ne-am intersectat cu un tanar inflacarat care ducea ca pe un steag o varza de aranjament floral, grabindu-se catre domnisoara de mai devreme. Intamplarea face ca unul din colegi s-a intors dupa nici cinci minute sa isi ia telefoanele uitate pe masa. Ce sa vezi, cuplul tocmai reunit lasase balta intalnirea si plecase. Cu flori cu tot, evident. Probabil erau pe inventar.”
a scris, cu umor, Elena Udrea.

Pranzul politic al Elenei Udrea

Restaurantele si cafenelele din Capitala sunt mediul propice pentru intalnirile de afaceri sau, de ce nu, pentru discutiile politice.

elena udrea

Acest lucru il stie si Elena Udrea, care a fost fotografiata de CANCAN.ro in toiul unei asemenea intalniri. Udrea este absorbita de discutia cu un barbat intre doua varste, pe care il asculta cu interes, dand aprobator din cap. Asa cum se poate vedea in imagini, fostul ministru are pofta de mancare, consumand o salata la care merge numai bine un pahar cu vin. Din imagini nu reiese insa o scena asemanatoare cu cea povestita de Elena Udrea pe reteaua de socializare, semn ca intalnirile supravegheate de servicii nu sunt la fiecare pas…sau fel de mancare!

(M.N.)

Citește și...