Filmari din “recidiva” denuntatorilor din dosarul “Microsoft” si “ANRP”! Cum si-a dat mana pe sub masa “Stelu” si cu Pescariu!

Publicat: 25/03/2015 | 00:05

Directia Nationala Anticoruptie ar fi geloasa pe asemenea imagini. Denuntatorii cap de afis in cele mai mari dosare de coruptie vazute vreodata in Romania "si-au dat mana pe sub masa", iar paparazii au fost de fata cand s-a intamplat.

Nu trece zi fara ca cei de la DNA sa nu ceara arestarea unor nume care au ajuns deja sinonime cu opulenta si aici ne referim la Dorin Cocos, la Elena Udrea, Radu Mazare sau Mircea Basescu. Dupa ce a fost pusa in discutie legea care ofera scaderi drastice de pedepse pentru cei care fac denunturi la DNA, tot mai multe capete continua ca cada. Cei mai emblematici “turnatori” din doua dintre cele mai grele dosare pe care le-a vazut vreodata Romania, respectiv cel care priveste despagubirele acordate fraudulos de ANRP si “Microsoft” au dat ochii din nou la o intalnire de taina.

Stelu a plecat extrem de incruntat de la intalnirea cu Dinu Pescariu
Stelu a plecat extrem de incruntat de la intalnirea cu Dinu Pescariu

Dinu Pescariu, cel care l-a “infundat” pe Dorin Cocos in dosarul licentelor si Gheorghe Stelian, zis “Stelu”, cel care a turnat-o pe Alina Bica, fosta sefa DIICOT in dosarul despagubirilor de la ANRP au reluat relatiile.

Dinu Pescariu a iesit in fuga de la intalnirea cu Stelu
Dinu Pescariu a iesit in fuga de la intalnirea cu Stelu

Ca in filmele cu mafioti, cei doi au tinut pe cat posibil sa pastreze secreta intalnirea de pe deja celebra strada Atena (unde Remus Truica detine mai multe birouri). Fostul tenisman in trening, “Stelu” la costum, ambii cu priviri speriate, au intrat separat (la fel cum au si iesit) din “sediul de comanda” al denunturilor din centrul Capitalei.

La scurt timp dupa primele retineri, CANCAN.RO a prezentat imagini in exclusivitate de la intalnirea martorilor din Dosarul Microsoft
La scurt timp dupa primele retineri, CANCAN.RO a prezentat imagini in exclusivitate de la intalnirea martorilor din Dosarul Microsoft

__________________________________
CITESTE SI:
Ce fac denuntatorii din dosarele Microsoft si ANRP in timp ce acuzatii sunt deja in zeghe! Ce ocupatii au!

Imagini bomba! Truica a convocat disperat “celula de criza” ca sa musamalizeze acuzatiile din “afacerea Microsoft”!
__________________________________

Extrem de grabit, Dinu Pescariu, omul care ar fi intermediat in urma cu aproape 11 ani mita catre mai multe firme de software catre oficiali ai statului, a iesit rapid de la intalnirea cu “Stelu” (omul despre care se zice ca ar fi fost “sageata” lui Dorin Cocos in despagubirile de la ANRP intermediate de Elena Udrea si de Alina Bica. Locatia in care s-au facut discutiile nu este una necunoscuta pentru cei doi, ei fiind “filati” de paparazzii cancan.ro la aceeasi adresa inca de anul trecut, cand “brigada” era mult mai mare ( Eugen Bejinariu, Remus Truica, Aurel Radu fiind si ei prezenti pe acelasi trotuar de pe Atena la discutii).

Dorin Cosos, “Pinalti” si Gabriel Sandu, “legati” in “Microsoft”

Dorin Cocos alaturi de actuala lui sotie inainte sa fie arestat
Dorin Cocos alaturi de actuala lui sotie inainte sa fie arestat

Procurorii au cerut deja magistratilor de la Inalta Curte de Casatie si Justitie ca dosarele acuzatilor sa fie luate la puricat. In dosarul “Microsoft”, oamenii de afaceri Dorin Cocos, Nicolae Dumitru si primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Stefan, sunt acuzati de trafic de influenta si spalare de bani, iar Gabriel Sandu, ministru al Comunicatiilor si Societatii Informtionale in perioada decembrie 2008 – septembrie 2010, de luare de mita si spalare de bani.

Ianis Popescu

Citește și...