Filmări în exclusivitate cu ”Împăratul înghețatei”. Zboară doar cu avion privat, și-a măritat fiica la Monaco și…

Autor: Răzvan Scarlat
Publicat: 28/11/2018 | 22:47

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, filmări cu Vasile Armenean, supranumit “Împăratul înghețatei”. Bogătașul din Suceava, care și-a vândut afacerea, Betty Ice, pentru 100 de milioane de euro, duce o viață de invidiat. Zboară doar cu avion privat și este un exemplu demn de urmat pentru tinerii afaceriști. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!)

La începutul anului, Vasile Armenean a vândut fabrica de îngheţată Betty Ice, pe care o deschisese în urmă cu 24 de ani, gigantului anglo-olandez Unilever. Nu mai puțin de 100 de milioane de euro a încasat afaceristul în urma tranzacției! Chiar dacă are o situație financiară de invidiat, milionarul nu a uitat de unde a plecat. Banii nu l-au schimbat, ba dimpotrivă!

În cursul zilei de marți, Vasile Armenean a sosit la București. Ca orice bogătaș care se respectă, a aterizat cu avionul privat pe Aeroportul Băneasa. Ulterior, a participat la un curs de business, unde a ținut un discurs amplu. ”Împăratul înghețatei” le-a oferit mai multe “ponturi” viitorilor oameni de afaceri, iar aceștia din urmă l-au ascultat cu maxim interes. În plus, au luat și notițe pentru că, logic, nu ai, în fiecare zi, astfel de persoane în fața ta.

(VEZI AICI: SE INTAMPLA IN ROMANIA! UN MILIONAR CELEBRU CARE DOARME INTR-UN APARTAMENT CONFORT 2 SI-A CUMPARAT DOUA AVIOANE!)

S-a cazat la un hotel de 5 stele!

La cursul respectiv, Vasile Armenean a petrecut circa patru, cinci ore. Apoi, milionarul s-a relaxat în compania unui pahar de vin ales (cu siguranță este și un fin băutor de șampanii Armand de Brignac), ocazie numai bună pentru tinerii afaceriști să-l abordeze și în privat. Lucru pe care l-au și făcut. ”Împăratul înghețatei” a fost asaltat de cursanți cu tot felul de întrebări și a răspuns fiecăruia în parte, cu multă răbdare.

Vasile Armenean, un exemplu demn de urmat pentru tinerii afaceriști

În jurul orei 23, Vasile Armenean a părăsit locul unde a avut loc întrunirea și s-a retras la un hotel de 5 stele din Capitală, pentru odihnă. A plătit, dintr-un foc, 1.100 lei pe o cameră de lux, unde a avut la dispoziție tot ce și-a dorit. Miercuri, în zorii zilei, a părăsit Capitala tot cu avionul privat, care-l aștepta pe Aeroportul Băneasa, conform informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România.

Vasile Armenean este un obișnuit al cursurilor de business, unde, cu fiecare ocazie, ține câte un discurs. Este, fără doar și poate, un model pentru viitorii afaceriști din România. Lăudabil este și faptul că, în ciuda milioanelor pe care le are în conturi, a rămas un om modest și gata să împărtășească tuturor pașii care l-au adus în vârf. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Cum a început Vasile Armenean afacerea Betty Ice

Povestea lui Vasile Armenean (50 de ani) este incredibilă. Acum 32 de ani a fugit din România în Austria, unde a lucrat la o gelaterie, iar aici s-a “topit” după afacerea cu înghețată care avea, ulterior, să-i aducă milioane de euro în cont. S-a reîntors în țară în 1991 și, cu aparatură second-hand, a început să producă și să vândă înghețată la gemuleț, într-un butic, într-o stație de autobuz din Burdujeni.

(CITEȘTE ȘI: „REGELE INGHETATEI” STA LA BLOC)

Avea însă un țel: să ajungă cel mai mare producător de înghețată din România. “Erau ierni în care pur și simplu nu aveam ce să mănânc. Nu aveam bani, nu puteam lua credite”, mărturisea Vasile Armenean. După un timp, a ajuns să dețină una dintre cele mai mari fabrici de înghețată din Europa, Betty Ice. Și, ca să fie tacâmul complet, omul de afaceri și-a cumpărat și un avion.

Vasile Armenean și-a cumpărat avion în 2014

Vasile Armenean a înființat Betty Ice și a dat drumul afacerii într-un mic spațiu închiriat la Fabrica de Conserve din Suceava. A început să facă distribuție prin zona Moldovei cu un camion second-hand adus din Germania și, desi programul era infernal, a reușit să câștige tot mai multi clienți. (Cum iti poti cumpara apartamentul mult visat in doar 6 luni!)

Actualul milionar a fost cel care, în 1995, a introdus, pentru prima oară în România, căpșuni, nuci și fructe de pădure în înghețată. “Mi-a venit ideea la piață, când am văzut pe tarabe bogăția de fructe de pădure. Am cumpărat chiar de pe stradă niște găleți cu fructe de pădure, le-am amestecat, am încercat niște rețete, iar după câteva luni de muncă a ieșit înghețata cu fructe de pădure”, a precizat Vasile Armenean.

Și-a măritat fiica la Monaco!

În 2012, Vasile Armenean și-a măritat fiica. I-a planificat o nuntă de vis la Monte Carlo, la un hotel de lux, la care au participat 65 de invitați. Pentru ca rudele și prietenii apropiați să participe la eveniment, “Împăratul înghețatei” a închiriat un avion. Invitații au ajuns la Genova, după care au urcat în două autocare și au plecat spre Franța.

(NU RATA, AICI: PATRONUL BETTY ICE PLATESTE O TONA DE BANI GHEATA CA SA-I FACA FIICEI SALE NUNTA LA MONTE CARLO

Beatrice, fiica lui Vasile Armenean, s-a măritat la 22 de ani cu un tânăr originar tot din Suceava, cu un an mai mare decât ea. Petrecerea a fost fastuoasă, iar cei prezenți s-au simțit perfect. În plus, invitații, majoritatea modești din punct de vedere financiar, au avut ocazia să viziteze orașul și să meargă la cumpărături în cel mai bogat oraș din Europa. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)