Filmări senzaționale cu ”revelația” momentului în showbiz

Publicat: 21/04/2019 | 22:46

Revelația momentului în showbiz, cântăreața Maria Andria, s-a întors la București, din Cipru, și a aflat ce e acela un cozonac. Am mers cu simpatica artistă în raiul cozonacilor, acolo unde a învățat să mânuiască făcălețul și să-și scoată în evidență talentul de gospodină pentru viitorul soț pe care încă îl caută. Cântăreața transmite un mesaj dur și clasei politice românesti, prin intermediul CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA. Vă avertizăm că următoarele imagini vă pot provoca hohote de râs dar și pofte grave.

Maria Andria și-a mai etalat talentul de gospodină și în fața chef-ului Scărlătescu, în emisiunea Chefi la cuțite. De această dată, a făcut-o în cadrul emisiunii Cancan.ro, de la România tv. Aceasta a mers alături de realizatorul emisiunii în raiul cozonacilor, la cofetăria doamnei Marilena Adam – Claus. Așa a aflat și cântăreața ce e acela un cozonac și câtă muncă e într-un laborator de cofetărie.

„Am lucrat la viața mea, dar nu așa muncă, face mult cald. Și nu pot să mă clocesc la călduri. Când eram mai mică, la magazine cu rufe, vânzătoare, spălam și vase când eram mică, nu mi-e rușine s-o zic. Curățam și case, că voiam să fac bănuți, bănuții mei”, spune artista.

Maria visează la un trai de casnică și la o carieră de actriță in filme… siropoase.

”Nu mai am nevoie de make up, unghii, nimic. Doamnele de aici au și copii, vin și la munca, crezi că e așa usor? Eu stau pe viață acasă, fac un copil în fiecare an. N-o să mai mergi la concerte să cânți? Eu din greșeală am început muzica, eu nu eram cântăreață.”

”Eu sunt estetician, fac unghii, make up și de un an fac școala de actriță, asta îmi place”, a încheiat Maria.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...