Filmul complet al accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu

Publicat: 29/04/2019 | 12:52

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineața, în urma unui accident rutier produs la ieșirea din Săcele spre Năvodari, pe DN 226, județul Constanța. Din cauza vitezei, Răzvan Ciobanu a ieșit de pe carosabil, într-o curbă, lovind mai mulți copaci.

Primele cercetări arată că mașina condusă de creatorul de modă a mers pe drumul de pământ aproape un kilometru, din drumul județean, înainte să se oprească.

„A condus pe DJ 226, dinspre Năvodari către Săcele și ajungând la intrarea în localitatea Săcele, din cauza neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra autoturismului și a părăsit partea carosabilă către dreapta, unde a rulat aproximativ 850 metri, după care a intrat în coliziune cu mai mulți copaci”, a mai spus reprezentantul Poliției Constanța.

Din primele informații primite de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, în exclusivitate, rezultă următoarea desfășurare a evenimentelor cu final tragic.

Citește și: Exclusiv | Primele fotografii cu cadavrul lui Răzvan Ciobanu. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional

Cadavrul a fost descoperit la ora 7.15, dar Răzvan Ciobanu murise cu câteva ore mai înainte

Răzvan Ciobanu conducea, în noaptea de duminică spre luni, dinspre Năvodari către Săcele. Nu este stabilită cu precizie ora accidentului, însă Răzvan Ciobanu a murit cu câteva ore înainte ca trupul său neînsuflețit să fie descoperit. Macabra descoperire a fost făcută de un localnic, acesta apelând numărul de urgență 112 și anunțând autoritățile.

Răzvan Ciobanu a fost descoperit lângă mașina avariată, iar polițiștii au tras concluzia că acesta nu purta centura de siguranță. În exclusivitate pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, surse din poliție au declarat că nu au fost descoperite urme de frânare la locul accidentului, fiind luată în calcul și ipoteza sinuciderii. O altă ipoteză de lucru a anchetatorilor este aceea că Răzvan Ciobanu ar fi adormit la volan înainte de impactul fatal.

Citește și: Unde a fost găsit cadavrul lui Răzvan Ciobanu. Nici polițiștilor nu le-a venit să creadă

Aceleași surse au declarat că în mașina lui Răzvan Ciobanu a fost descoperită o… carte de identitate aparținând lui Iulică Cercel din București, ceea ce poate duce și la concluzia că fostul creator de modă nu se afla singur în mașină în momentul accidentului. Numai că deținătorul cărții de identitate nu a fost, încă, găsit de polițiști. În cazul în care acesta a fost prezent în mașină – dar de ce ar fi existat cartea de identitate dacă el nu era alături de Răzvan Ciobanu? -, polițiștii ar putea obține informații esențiale despre minutele premergătoare teribilului accident.

Citește și: Abia acum s-a aflat! Care e, de fapt, motivul morții creatorului de modă Răzvan Ciobanu

Citește și...