Exclusiv | Primele fotografii cu cadavrul lui Răzvan Ciobanu. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional

Publicat: 29/04/2019 | 11:06

Fostul creator de modă Răzvan Ciobanu a murit într-un teribil accident de circulație, iar polițiștii se află la locul accidentului pentru  a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la producerea acestei tragedii. 

Este luată în calcul chiar și varianta sinuciderii, pentru că anchetatorii nu au descoperit urme de frânare la locul accidentului. Tototdată, există și ipoteza că Răzvan Ciobanu, fostul creator de modă, ar fi adormit la volan și ar fi pierdut controlul mașinii. Trupul său a fost găsit în afara autoturismului, iar polițiștii sut de părere că Răzvan Ciobanu, din nefericire, nu purta nici centura de siguranță.

În jurul orelor 7.15 ale dimineții de astăzi, un localnic a apelat numărul de urgență 112, anunțând că a descoperit cadavrul unui bărbat lângă o mașină accidentată grav.

Citește și: Lovitură de teatru. Cu cine era Răzvan Ciobanu în mașina morții

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, primele imagini cu cadavrul lui Răzvan Ciobanu. Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Cadavrul lui Răzvan Ciobanu a fost găsit lângă mașină

Citește și: Surpriză de proporții. Cadavrul bărbatului care a murit în accident NU e al lui Răzvan Ciobanu?

Răzvan Ciobanu a murit cu câteva ore înainte de a fi găsit lângă mașină

Reprezentanții Ambulanței Constanța au declarat, luni, pentru Mediafax, că Răzvan Ciobanu a murit cu câteva ore înainte de a fi găsit lângă mașină, de localnicul care a dat alarma la 112. Reprezentanții Ambulanței Constanța, care au ajuns la locul accidentului în care a murit Răzvan Ciobanu, au declarat că au găsit trupul creatorului de modă în afara mașinii, cu urme că decesul ar fi survenit cu câteva ore înainte de a fi descoperit.

Întrebați dacă decesul s-ar fi produs în timpul nopții, sursele citate au spus că se va ști cu exactitate momentul morții, după autopsie.