FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2018. Mesajul acid al lui Mihai Trăistariu, după ce a ratat din nou șansa să reprezintă țara noastră la prestigiosul concurs: „Mi se pare tare ciudat cu voturile astea”

Publicat: 26/02/2018 | 12:50

FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2018. După ce a ratat din nou calificarea în finala de la Eurovision România 2018, Mihai Trăistariu a răbufnit pe Internet. Artistul a postat un mesaj acid prin care transmite faptul că voturile în favoarea sa ar fi fost mai multe, de fapt, decât 1.100.

FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2018. În urmă cu puțin timp, Mihai Trăistariu a făcut un bilanț după finala Eurovision România 2018 și a făcut publice atât mesajele primite de la fanii lui, care l-au votat seara trecută, de la cei care l-au susținut de pe scaunele de la Sala Polivalentă din București, dar și concluziile sale dure.

FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2018. În finalul mesajului transmis pe Facebook, Mihai Trăistariu a subliniat că va participa și la Eurovision România 2019.

Citește și: CÂȘTIGĂTOR FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2018. Cine sunt artiștii de la „The Humans”, cei care reprezintă țara noastră la Eurovision 2018 în Portugalia

FINALA EUROVISION ROMÂNIA 2018. „Pareri despre Eurovision 2018 – Selectia Nationala

– Scena a aratat mai bine ca niciodata. Urmaresc dintotdeauna concursul si Romania nu a mai avut un asemenea show.
– Au fost foarte multe voci bune. Mai multe ca niciodata.
– Polul Nord a intrat in Sala Polivalenta. N-au vrut neam s-o incalzeasca. Am stat la 8 grade in prima zi. 13 a doua zi de repetitii. 15 grade a 3-a zi. La finala… noroc ca spectatorii au umplut cu caldura lor sala. Termometrul meu instalat pe telefon arata 19 grade. Tot frig dar nu ca-n Siberia. In fine… per total m-am congelat. Mai multi colegi au fost foarte revoltati pe treaba asta cu frigul naprasnic din sala. Ca doar nu eram la salina din Turda fratilor…
– Numarul de voturi e ciudat de mic la toata lumea. Vreti sa-mi spuneti ca, dupa 5 semifinale si atata promovare, au votat atat de putini oameni ? Eu nu cred. Linii blocate la greu. Toti prietenii imi trimiteau print-screen cu mesajul : “vot nereusit “. Anul trecut s-a castigat cu 10.000 de voturi. Anul asta cu… abia 3.000. Anul trecut eu am avut 5.300 de voturi. Anul asta am adunat abia 1.100. Pana si balaria de Paradisio adunase acum doi ani 2.300 de voturi… In fine ! Mi se pare tare ciudat cu voturile astea.
– Nu aveam pretentia sa iau locul I insa… am mobilizat fix aceiasi oameni care m-au votat anul trecut si inca vreo cateva mii. Si chiar credeam cu tarie ca se vor strange lejer peste 5.000 de voturi. Am primit azi-noapte mii de mesaje cu “ Am votat 10 “, “ te-am votat de pe 3 telefoane, 10 telefoane etc “. Imi vine sa le numar la sange. Pe bune ! Chiar nu cred ca au fost doar 1.100.
– Una peste alta… Eurovision-ul ramane pentru mine unul din telurile carierei mele !
– NE VEDEM LA EUROVISION 2019″, a scris Mihai Trăistariu pe pagina sa de Facebook.

Postarea lui nu a rămas fără ecou. Numeroși fani au reacționat imediat.

Talentul tău nu este contestat. Felicitări„, „Nimeni niciodată nu va lua locul care l-ai luat tu„, „Nu vor lua nici măcar locul 10 sunt trei dintre mesajele pe care i le-au trimis fanii lui Mihai Trăistariu.

Citește și...