Fiscul a câștigat procesul cu Moni & Iri! Instanța a stabilit că…

Autor: I.D.
Publicat: 14/12/2018 | 22:48

Era ultimul lucru care îi mai lega pe foștii soți Columbeanu… Fiscul a obținut dizolvarea firmei SC Monica Columbeanu Media SRL, unde actuala iubită a lui Mr. Pink deține 99 % din acțiuni, iar milionarul de la Izvorani restul de 1 %, conform deciziei magistraților de la Judecătoria Sectorului 1. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile. (Ia-ti masina visurilor tale in doar cateva luni!)

Monica Gabor s-a stabilit de şase ani în SUA, unde trăieşte o poveste de dragoste cu Mr. Pink. Manechinul și milionarul chinez ar urma să se căsătorească în viitorul apropiat dacă ținem cont că, recent, pe degetul brunetei a apărut un inel prețios, care pare a fi unul de logodnă. Fosta soție a omului de afaceri român poartă, de altfel, foarte mândră bijuteria.

(VEZI AICI: MONICA GABOR, LACRIMI DE TRISTEŢE DE ZIUA EI)

Concluzia este că, în plan sentimental, Monica Gabor nu are niciun motiv să se plângă. Lucrurile se schimbă însă când intră în discuție partea profesională. Pentru că ex-soția lui Iri nu are deloc liniște în România. Pe 26 februarie, Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1 București a cerut radierea unei firme pe care actuala iubită a lui Mr. Pink o deține de peste 11 ani. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

Pierderi de aproximativ 20.000 de euro

Cum s-a ajuns aici? SC Monica Columbeanu Media SRL are ca obiect de activitate producţia cinematografică, video şi de programe de televiziune. Conform informațiilor obținute de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, firma are pierderi de 90.187 lei (aproximativ 20.000 de euro). Fiscul a solicitat în instanță dizolvarea societății. Și a avut și câștig de cauză!

“Admite cererea. Soluția pe scurt:

Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Direcția Generală de Impozite și Taxe Locale a Sectorului 1 în contradictoriu cu pârâta SC Monica Columbeanu Media SRL. Dispune dizolvarea societatii pârâte.

Dispune înregistrarea hotarârii în registrul comerțului, comunicarea către Ministerul Finanțelor Publice – Agenția Națională de Administrare Fiscală – Administrația Sectorului 1 a Finanțelor Publice, publicarea în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, pe cheltuiala reclamantului, publicarea pe pagina de internet a Oficiului Național al Registrului Comerțului sau pe portalul de servicii on-line al acestuia.

Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la data publicării hotărârii în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a.

Cererea de apel se depune la Tribunalul București – Secția a VI-a Civilă.

Apelanta va depune o copie a apelului la oficiul registrului comerțului la care este înregistrată societatea a cărei dizolvare a fost pronunțată”, au decis magistrații.

Monica Gabor și Irinel Columbeanu au dreptul să facă apel, la Tribunalul București. Însă, dacă ținem cont de situația în care se află firma, este greu de crezut că instanța ar urma să întoarcă verdictul dat în primă fază. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu desfășurarea acestui proces. (Angajează-te și câștiga 10.000$ lunar!) 

(CITEȘTE ȘI: MONICA GABOR ŞI MR. PINK AU ÎNCEPUT DEMERSURILE PENTRU VENIREA PE LUME A GEMENILOR)

Societatea a mers pe minus în ultimii ani

La firma mai sus amintită este acționar inclusiv Irinel Columbeanu, care deține, însă, un procent infim. SC Monica Columbeanu Media SRL s-a bucurat de succes doar în primul an de activitate, când fosta soție a milionarului de la Izvorani a declarat un profit net de 177.715 lei. În următorii ani pentru care a fost depus bilanţul contabil, societatea a mers, însă, pe pierdere. (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) 

Monica Gabor s-a apropiat în 2005 de Irinel Columbeanu şi s-a căsătorit cu el în anul următor. Mariajul lor a durat, însă, puţin. Astfel, în 2011 au divorţat. După ce a devenit o femeie liberă, vedeta a ajuns iubita unui chinez putred de bogat, Mr. Pink, alături de care trăiește în SUA.

(NU RATA, AICI: O FIRMĂ BĂGATĂ ÎN FALIMENT DE FOSTUL SOŢ AL MONICĂI GABOR NU CEDEAZĂ)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...