Fiul Annei Lesko a ajuns pe mâna medicilor! Ce se întâmplă cu micuțul Adam

Publicat: 07/02/2020 | 08:58
Fiul Annei Lesko a ajuns pe mâna medicilor! Ce se întâmplă cu micuțul Adam

Anna Lesko este una dintre cele mai iubite artiste de la noi, cu o carieră de succes, dar și o mămică extrem de dedicată! După despărțirea de DJ Vinnie, cântăreața a început să posteze tot mai multe imagini cu fiul său, în mediul online și le-a demonstrat fanilor că se descurcă singură cu toate!

Pentru că este o mămică de nota 10, Anna Lesko este foarte grijulie cu starea de sănătate a fiului său, Adam. Și, pentru că îi place să își țină mereu fanii la curent cu lucrurile care se întâmplă în viața ei, artista a postat pe contul său de Instagram 2 clipuri video în care le arată urmăritorilor că micuțul Adam a ajuns la medic. Stați, nu vă speriați, căci nu este vorba de nimic grav!

Fiul Annei Lesko, la dentist

Adam a ajuns la medicul stomatolog, așa cum trebuie să facă fiecare copil, atunci când schimbă dințișorii. Mai apare o carie, o durere, așa e normal. Și cum Anna Lesko este extrem de dedicată în „meseria” de mămică, a știut exact ce trebuie să facă. Cel mai probabil, fiul vedetei a avut nevoie de tratarea unei carii, din câte s-a putut vedea în clipurile pe care aceasta le-a postat pe Instagram.

Extrem de curajos și cuminte, Adam a stat pe scaunul din cabinetul medicului stomatolog, urmând cu atenție indicațiile acestuia. Când totul s-a terminat cu bine, Anna Lesko a putut răsufla ușurată! Cei doi au fost împreună într-o super-vacanță, acolo unde s-au distrat de minune, după cum am putut vedea în postările vedetei. Dar, cum sănătatea trebuie să fie pe primul plan pentru fiecare dintre noi, Anna Lesko nu a ezitat și și-a dus imediat fiul la dentist, pentru a rezolva problema cu care se confrunta micuțul Adam.

Citește și...