Fiul cel mare a lui Adrian Mutu a împlinit 18 ani! Mario seamănă tot mai mult cu tatăl său. Ce mesaj emoționant i-a transmis fostul fotbalist. „Mi-ai arătat încă din prima secundă…”

Autor:
Publicat: 09/09/2020 | 13:54

Fiul cel mare a lui Adrian Mutu și al Alexandrei Dinu s-a transformat într-un adevărat bărbat. Acesta a împlinit 18 ani și este gata să își ia viața în propriile mâini.

Mario este cel mai mare fiu a lui Adrian Mutu și este urmat apoi de două fete, Maya și Adriana, și încă un băiat Tiago. Mario provine din căsătoria fostului fotbalist cu frumoasa Alexandra Dinu. Astăzi, Mario își sărbătorește ziua de naștere. Acesta lasă în urmă copilăria și se îndreaptă spre viața de adult.

Deși nu a crescut lângă tatăl său, Mario și Adrian se înțeleg foarte bine și au avut grijă să nu lasă distanța să intervină între ei. Băiatul locuiește de ceva timp în SUA, alături de mama sa. (CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ ACUM ALEXANDRA DINU, LA 16 ANI DE LA DIVORȚUL DE ADRIAN MUTU. CEI DOI AU ÎMPREUNĂ UN BĂIAT)

 „E o alternativă. Are o parte din familie acolo: tatăl lui, tatăl meu, sora mea. Dacă se întâmplă asta, o să fiu și eu mult mai mult acolo. Nici mie nu îmi vine să cred câteodată cât a crescut, mă uit la el…Doamne, cum a zburat timpul?!”, spunea Alexandra Dinu în urmă cu ceva timp.

Adrian Mutu, mesaj emoționant de ziua fiului său

Deși atunci când era doar un băiețel, Mario, semăna mai mult cu Alexandra, acum a început să arat din ce în ce mai mult ca tatăl său. De ziua fiului său, Adrian Mutu a postat pe rețelele de socializare mai multe fotografii, în care este surprinsă evoluția lui Mario și a scris o urare emoționantă. (VEZI ȘI: ADRIAN MUTU A TRECUT PRIN CLIPE FOARTE GRELE. FIUL SĂU, OPERAT PE CORD DESCHIS)

„La mulți ani, băiatul meu ️! Ai crescut și ai devenit un bărbat adevărat. Te iubesc, niciodată nu renunța la visurile tale și sigur într-o zi se vor realiza . Mi-ai arătat încă din prima secunda de când te-ai născut ca ești ambițios și un luptător . Happy 18th bday !”, a fost mesajul fostului fotbalist.