Fiul lui Kamara va fi operat în străinătate! Declarații emoționante ale artistului: „Acel doctor iresponsabil…”

Publicat: 21/07/2018 | 09:57

Kamara trece prin momente grele în ultima perioadă. După scandalul în care a fost implicat alături de soția și amanta lui, artistul se concentrează acum asupra micuțului său. Leon are trei anișori și are niște probleme de sănătate, pe care tatăl lui speră că le va rezolva fără probleme. 

Kamara a mărturisit că Leon trebuie să treacă printr-o operație în străinătate, pentru că are probleme cu mersul. Deocamdată, cântărețul nu s-a hotărât în ce țară îl va duce pentru intervenția chirurgicală, dar a luat în calcul Canada și Germania. Acum, micuțul face kinetoterapie și ergoterapie. Copilul ar fi ajuns în această situație din cauza unei erori medicale. (Citește și Kamara, prima apariție alături de noua lui iubită! Fanii sunt în delir)

„Acolo s-a întâmplat totul!”

„E bine, evoluează frumos. Trebuie să facă și o operație în străinătate, rizotomie dorsală, pentru a-l ajuta să meargă mai repede. Încă nu am stabilit unde, avem în discuție Canada sau Germania. El face kinetoterapie zilnic și ergoterapie. (…) Oana trebuia să nască prin cezariană. Un doctor iresponsabil de la Spitalul Municipal din Constanța a obligat-o să nască natural, înainte de termen, la opt luni, deși nimic nu indica faptul că venise momentul. Nu i se rupsese apa, nu avea contracții. Eu nu eram în țară, iar Oana plecase cu sora ei și cu cumnatul la mare, pentru o zi. Acolo s-a întâmplat totul. Ea s-a prezentat la spital doar pentru că avusese o sângerare.

Nu avea voie să nască natural, pentru că e mică în bazin, iar doctorul care-i monitorizase sarcina în București îi interzisese acest lucru. Acel doctor iresponsabil din Constanța a obligat-o să rămână în spital și a lăsat-o singură să nască natural, cu moașa. Ei i-au rupt apa, ei i-au făcut injecție pentru dilatare și o incizie. Ea le-a spus că nu are voie să nască natural, dar doctorul a insistat. Leon avea trei kilograme când s-a născut și i-au dat nota 9. Cum să-i dai nota nouă unui copil născut la 8 luni, căruia i-ai forțat nașterea? El era perfect sănătos. Născut la 8 luni, nu l-au pus la incubator. I l-au lăsat Oanei în salon. A fost pusă să se mulgă într-o cană și apoi să îl alăpteze. Leon a făcut o detresă și abia apoi l-au pus la incubator, ceea ce trebuiau să facă de la început, pentru că plămânii săi nu erau suficient de dezvoltați’”, a povestit Kamara pentru libertatea.ro.

Kamara și Oana au aflat mai târziu de problemele copilului lor. Părinții lui Leon au observat că aceste are o oarecare întârziere în dezvoltare și au fost cu el pe la mai mulți medici pentru a-l ajuta. Se pare că singura soluție concretă este o operație, care să-l ajute pe micuț să scape de toate problemele.

Citește și...