A fost implicat într-un accident rutier în București

Publicat: 14/03/2018 | 15:01

Fiul lui Marcel Toader a avut ghinion în trafic, miercuri, în jurul amiezii. El a făcut accident, boțindu-și o aripă a mașinii. Din fericire, tânărul de 21 de ani nu a suferit răni, alegându-se doar cu o sperietură zdravănă.

Maximilian, 21 de ani, a lovit un alt automobil și, imediat după accident, cei implicați s-au înțeles. Fără să-i sară deloc muștarul, fiul lui Marcel Toader a discutat, pe capota unei mașini, despre accident, iar părțile s-ar fi înțeles. Au fost și martori ai incidentului care și-au dat cu părerea.

În imaginile filmate de CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, se poate observa cum Maximilian discută cu cei care au fost de față, pe un ton calm, și este foarte liniștit. În ciuda faptului că aripa de pe partea dreaptă a mașinii este boțită serios. Apoi, după ce lucrurile s-au așezat, fiul lui Toader mai aruncă un ochi asupra bolidului avariat și pleacă.

O accidentare l-a scos din circuit!

Este cunoscut faptul că Marcel Toader a fost un rugbist de prima mână, jucând în Franța și fiind și făcând parte și din echipa națională a României. Retras de mult timp din activitate, Marcel Toader s-a apucat de afaceri, iar apoi a intrat și în circuitul monden. Mai ales după relația cu năbădăi cu Maria Constantin, care a ținut titlurile multor emisiuni.

Toader are un fiu care a fost pe punctul de a-i călca pe urme. Dar o accidentare suferită când avea 17 ani a făcut ca acesta să nu mai continue sportul care îi era drag, rugbi-ul.

Maximilian a jucat la Dinamo și, după accidentare, a pus școala pe primul plan. A intrat acum doi ani la Facultatea de Geografie, cu media de 8,90! Nu a abandonat definitiv sportul, frecventând sala de forță. Iar asta se vede, fiind acum un pachet de mușchi.

Citește și...