Fiul unui renumit milionar a fost prădat de hoți în parcarea unui renumit hotel din Poiana Brașov. ”Au operat la pont. Au tăiat chingile și…”

Publicat: 30/07/2020 | 23:08

Caz uluitor în lumea bună! Fiul unui renumit milionar a fost prădat de hoți în parcarea unui renumit hotel din Poiana Brașov. Motocicleta de concurs a tânărului, de aproximativ 20.000 de euro, a fost săltată în miezul nopții din parcarea păzită. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, declarații uluitoare.

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan) a intrat în posesia unor amănunte incredibile despre cazul uluitor cu care se confruntă fiul unui renumit milionar din România.(CITEȘTE ȘI: MULTIMILIONAR DIN BUCUREȘTI, JEFUIT LA PONT DE O GRUPARE DE HOȚI PROFESIONIȘTI! PREJUDICIUL ADUS SE RIDICĂ LA 300.000 DE EURO)

Escapada montană pe care a pus-o la cale fiul renumitului afacerist din Piatra Neamț s-a terminat cum nu se putea mai prost. Și asta pentru că Teodor a fost prădat de hoți.

Weekendul trecut, Teodor A. a ieșit la munte cu prietenii. Pasionat de sporturi extreme, tânărul și-a dorit să participe la o competiție de enduro în localitatea Plaiul Foii. Pentru că și-a dorit ca motocicleta lui, dar și a unuia dintre prieteni să fie în siguranță, tânărul și-a luat gașca și a urcat în Poiana Brașov.

Teodor A este  pasionat de enduro

Acestia s-au cazat la unul dintre cele mai renumite hoteluri, unde o singură noapte de cazare costă 1000 de lei și unde tânărul avea încredere că motocicletele sunt în siguranță. Asta pentru că locația ar avea parcarea păzită.(NU RATA: CAZ INCREDIBIL! UN ROMÂN A JEFUIT UN CONTE ITALIAN DE DOUĂ ORI, ÎN DOAR 24 DE ORE. AUTORITĂȚILE SUNT ÎN CĂUTAREA FĂPTAȘULUI)

Motorul care a fost furat din parcarea renumitului hotel din Poiana Brașov

Surpriză de proporții!

A doua zi, dis-de-dimineață, Teodor A. a primit vestea șocantă. Angajații luxosului hotel l-au anuțat, în jurul orei 7:30 dimineața, că cele două motociclete de concurs, care se aflau într-o remorcă, în parcarea hotelului au dispărut. Paguba cu care s-a ales fiul renumitului afacerist depășete cu lejeritate suma de 20.000 de euro.(NU RATA: MONICA TATOIU, PRĂDATĂ DE HOȚI LA VENEȚIA! CE S-A ÎNTÂMPLAT APOI: ”CÂND DUMNEZEU LUCREAZĂ PRIN OAMENI…”)

”Au operat la pont. Au tăiat chingile și le-au împins ușor la vale. Noi am plecat din parcarea la unu noaptea, cred că am fost urmăriți. Au acționat extrem de repede. Au distrus și o cameră de supraveghere ce se afla pe un stâlp în parcare. Poliția a demarat o anchetă și acum așteptăm rezultatul. Mă contrariază faptul că cei de la hotel nu își asumă nimic în acest caz. Nici imaginile de pe camerele de supraveghere nu au dorit să le pună la dispozițe. E incredibil cum au dispărut două motociclete din parcarea păzită”, ne-a declarat Teodor.

Tatăl lui Teodor a clădit un adevărat imperiu

Tatăl tânărului este unul dintre cei mai de success afaceriști din zona Moldovei. Renumitul bărbat din Piatra neamț conduce una dintre companiile de top care produce echipamente industriale. În cei peste 20 de activitate, afaceristul  a reușit să clădească un adevărat imperiu. iar acum se numără printre milionarii de succes de la noi din țară.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.