Flavia i-a dat ordin lui Dani, în emisiune: „Pupă-mă apăsat și cu un pic de băluțe!”

Publicat: 08/03/2018 | 08:22

Cu ocazia zilei de 8 Martie, Flavia a vrut să „profite” de Dani, căruia nu îi prea plac astfel de sărbători, și să îi ceară un pupic. „Matinalul” i-a adus lalele, dar blondina a vrut mai mult. Vedeta a insistat să fie pupată și nu s-a lăsat până când Dani nu s-a dat bătut. Cu toate acestea, sărutul pe opraz nu a fost pe placul ei.

După 1 Martie, a venit repede și Ziua Femeii. Dublă suferință pentru Dani. Prezentatorului de la „Neatza” nu prea îi plac astfel de ocazii și chiar a spus în emisiune, mai în glumă, mai în serios, că a cumpărat forțat florile. Flavia și ceilalți colegi de platou s-au amuzat pe seama lui. Blondina i-a cerut chiar să o pupe, nu doar să îi dea flori.

„Dani, pupă-mă apăsat și cu un pic de băluțe! Așa îmi place mie. Fă-o ca și cum este ceea ce ți-ai dorit toată viața”, l-a îndemnat Flavia pe Dani.

Matinalul s-a lăsat greu: „Eu pup doar cu un scop clar!”. Blondina a insistat: „Haide, așa îmi place mie!” La insistențele celor din platou, Dani a pupat-o pe Flavia, dar foarte repede, astfel încât abia au prins camerele de filmat pupicul.

„Atât?! N-am simțit nimic! Absolut nimic!”, s-a plâns Flavia.

„Eu am cumpărat 111 lalele. Dacă mă pun femeile să le și pup, o să ajung alb acasă”, a spus Dani.

„Stai liniștit. Dacă le pupi așa, nu va fi nicio problemă pentru ele. Pentru că nu vor simți  nimic”, a replicat blondina. (Citește și Flavia, după despărțirea de Codin Maticiuc: „Aș vrea să fiu model de picturi nud!”