Flavia Mihășan, fotografie emoționantă pe Facebook. “Când nu poți să adormi…” Pe cine ține în brațe vedeta

Publicat: 20/07/2019 | 10:51

Flavia Mihășan a devenit mămică în luna iunie, când a adus pe lume un băiețel. Recent, pe contul personal de socializare, vedeta a postat o fotografie superbă, în care își ține micuțul în brațe.

Bebe micuț!”, “Iubire mică”, “La mami în brațe e cel mai bine”, “Dragostea de mamă, ce frumos!”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor.

Când nu poţi să adormi pentru că vrei sa te asiguri că respiră şi oricum, bebe e atât de frumos şi n-ai dormit de atâtea zile, că una în plus nu mai contează. Ştiţi ce zic!”, a scris Flavia Mihăşan pe Instagram.

Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiții

Flavia Mihășan şi Marius Moldovan s-au cunoscut la repetiţiile pentru musicalul “Mamma Mia!”. Iubitul asistentei de la matinalul prezentat de Răzvan Simion  și Dani Oțil a participat la “Românii au talent”, sezonul din 2017, împreună cu Hera Alexandra Zaulet. Cei doi au uimit jurații, dar și fanii celebrului show de talente de la PRO TV. Hera Zaulet și Marius Moldovan sunt studenti la UNATC și sunt atrași de dans.

Iubitul asistentei de la “’Neatza cu Răzvan şi Dani” are 27 de ani, este actor, fotomodel şi dansator profesionist. Marius Moldovan a început să danseze în oraşul natal, Bistriţa, apoi a mers în Cluj-Napoca, unde și-a continuat studiile. După ce a absolvit liceul, el s-a mutat în Bucureşti, unde a urmat cursurile Universităţii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale”. În prezent, el lucrează la Teatrul Evreiesc de Stat, colaborează cu mai multe agenţii de modeling şi administrează o sală de box din oraşul natal

Citește și...