Flavia, OUT de la „Neatza”. Decizia boșilor de la Antena 1

Publicat: 21/02/2019 | 09:26

Flavia Mihășan va deveni în curând pentru prima dată mămică și se pregătește intens pentru întâlnirea cu bebelușul ei. Vedeta va intra în concediu de maternitate, încă nu se știe de când, și toată lumea se întreabă cine o va înlocui la emisiunea “Neatza“, acolo unde prezintă rubrica meteo.

Ei bine, potrivit Viva.ro, cea care îi va lua locul blondinei, este chiar Ramona Olaru, asistenta de la „Pritenii de la 11”, emisiune care a fost scoasă din grila de programe. Până atunci, cele două îi vor încânta pe telespectatori în aceeași emisiune așa de urmărită de ani de zile.

Flavia de la Neatza a ales nașa copilului

Flavia de la Neatza se numără printre viitoarele mămici din showzbiz și este tare fericită că va aduce pe lume un băiețel. De câteva luni, Flavia Mihășan trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Marius Moldovan, de profesie dansator, fost concurent la ”Românii au talent”.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale musicalului ”Mamma mia” în care joacă, iar de atunci sunt de nedespărțit. Pentru că s-au înțeles perfect, Flavia și Marius s-au mutat deja împreună și iată că vor devini părinți. Se pare că sarcina se află în fază incipientă, iar frumoasa blondină de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” va deveni mămică în vara lui 2019.

Blondina a dezvăluit în emisiune că nașa copilului etse o prietenă foarte bună, talentata coregrafă devenită cunoscută la show-ul ‘Dansez pentru tine’, Andra Gheorghe, alias Cocuța. ‘Cocuța va fi nașa băiețelului‘, a spus Flavia. Legat de botez, Flavia nu are nimic stability, a încercat o propunere către colegii ei de platou. Noi putem să facem botezul la tine la restaurant (n.r. la Dani Oţil). Eu am rămas în urmă cu…. Nu plătesc nimic! Dacă e facem botezul la tine (n.r. Răzvan) şi nunta la tine (n.r. Dani), a spus Flavia Mihăşan.  Nu veni la mine, eu nu îmbrac scaune în primul rând’, a reacţionat Dani Oţil.

Citește și...