Flavius se desparte de Poli Iași: „Derby-ul Moldovei va fi ultimul pentru mine aici!”

Autor: Cristian P
Publicat: 31/05/2019 | 08:45
Flavius se desparte de Poli Iași: „Derby-ul Moldovei va fi ultimul pentru mine aici!”

Flavius Stoican, antrenorul principal al formației Poli Iași, și-a anunțat la conferința de presă premergătoare duelului cu FC Botoșani

„Am petrecut doi ani frumoşi aici. Doi ani cu bune şi cu rele. Doi ani pe care nu-i voi uita niciodată. Am reuşit o performanţă uriaşă aici. Vreau să le mulţumesc tuturor celor alături de care am lucrat”, a declarat Flavius Stoican.

Stoican a venit la Iaşi în 2017, iar până în prezent a adunat 78 de meciuri pe banca moldovenilor. În sezonul trecut a reuşit performanţa de a califica echipa în play-off, dar în acest sezon nu a reuşit să repete performanţa. Meciul cu FC Botoşani din ultima etapă va fi meciul de despărţire pentru Flavius Stoican. Cu el pe bancă, Poli Iaşi a înregistrat 27 de victorii, 16 remize şi 35 de eşecuri.

Interesant este că și pentru Liviu Ciobotariu acest meci ar putea fi ultimu la Botoșani, tehnicianul fiind îndiscuții avansate cu naționala Libanului.  „Ciobi” nu a negat la conferința de presă premergătoare duelului din Copou că derby-ul Moldovei ar putea fi ultimul cu el pe bancă pentru FC Botoșani.

„Este ultimul meci, un joc al orgoliilor, un derby de Moldova. Vrem și ne dorim foarte mult să câștigăm acest joc să avem o prestație bună chiar dacă în momentul de față avem ceva probleme în ceea ce privește indisponibilitatea jucătorilor noștri, o să avem mulți absenți, accidentați, jucători cu cartonașe, jucători care au plecat deja în vacanță însă cei care au rămas nu suntem în vacanță, suntem foarte motivați și să obținem un rezultat pozitiv pentru că suntem într-o formă bună. Este posibil ca în funcție de rezultate să mai urcăm un loc în clasament, deci vom trata cu mare seriozitate acest joc, vrem să onorăm acest derby așa cum se cuvine. Vor fi multe nume noi, jucători tineri care merită să aibă o șansă să joace pentru că s-au pregătit cu noi, jucători de calitate, tineri. Din sezonul viitor va trebui să jucăm cu doi jucători sub 21 de ani și este un prilej pentru mine să-i văd și pentru ei să demonstreze că merită să rămână la această echipă”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al FC Botoșani.

Partida Poli Iași- FC Botoșani va începe la ora 18:30 și va fi transmisă în direct de Digi Sport, Telekom Sport și Look.

 

Citește și...