Flick este în doliu! Ce versuri emoționante a compus pentru a-și lua ”Adio!” de la bunicul său

Publicat: 28/10/2018 | 20:24

Flick trece prin momente extrem de grele. Artistul și-a anunțat fanii de pierderea uneia dintre cele mai dragi ființe din viața lui: bunicul său. 

Flick și-a pierdut bunicul, iar artistul a scris câteva versuri extrem de emoționante prin care și-a luat ”Adio!” de la una dintre cele mai dragi ființe din viața lui. Alături de versuri, Flick a publicat și o fotografie în care se ținea de mână cu bunicul său. Iar fanii nu au contenit cu mesajele de condoleanțe! (CITEȘTE ȘI: FLICK UMBLĂ CU SINCERITATEA LA PURTĂTOR: ”AM FOST ȘI CU CREȚE, ȘI CU BLONDE!”)

”O banală săptămână
La final acuma este
Și tot astăzi, în țărână,
Se termină și-o poveste

N-am să-ți uit vorba domoală
Și voința ta de fier,
N-au stat alții ani în școală,
Câți ai stat tu prizonier.

Meștereai atât de multe
Și-o făceai atât de bine,
Azi prin sat, în orice curte,
E ceva făcut de tine.

Mă țineai la tine-n poală
Când eram țânc prin ogradă.
De azi mă așteaptă goală,
Când vin, banca de la stradă.

Sper s-ai soare unde mergi,
C-ai trăit destul în ploaie;
Din mine n-ai să te ștergi,
Nu am să te uit, …tataie! ?”, a scris Flick pe contul său de Facebook.

Flick și bunicul său, în timp ce se țineau de mână

Flick, mărturii sfâșietoare despre moartea mamei sale

În cadrul unui interviu, Flick a acceptat să vorbească despre moartea mamei lui, care a fost răpusă de o maladie cumplită. Femeia a părăsit această lume în 2014 și, potrivit declarațiilor făcute de “Domnul Rimă”, după acest episod dramatic, el și tatăl lui s-au apropiat mai mult.

“De patru ani, mama nu mai e şi m-am apropiat, am o relaţie ok cu tata. Chiar dacă ne sunăm o dată pe săptămână, adică nu ne sunăm în fiecare zi. O dată pe săptămână mă duc acasă, dar mi se pare că lucrurile care se întâmplă în viaţă te apropie”, a povestit Flick în cadrul unei emisiuni.

Sebastian Andrei Filcea, așa cum e trecut în buletin, a mai dezvăluit despre drama care i-a schimbat radical viața că se temea de momentul în care va fi nevoit să își ia adio pentru totdeauna de la mama lui, însă, era mai îngrijorat pentru fratele său și bunicii materni. Femeia era unica lor fiică. (VEZI ȘI: CE AU PĂŢIT „DONJUANII” LA NUBA E DE POMINĂ. FLICK ŞI SPEAK ŞI-AU LUAT… FLIT!)

“A fost o chestie în ultima instanţă acceptată, avea o boală şi era… Nu că ne împăcasem cu ideea, dar nu e ca şi cum se întâmplă brusc şi nu ştii cum să reacţionezi. Eu eram destul de matur. Eram mai îngrijorat de reacţia fratelui meu şi de reacţia părinţilor ei care trăiau în acel moment amândoi, mama era singurul lor copil”, a mai spus artistul.

Citește și...