Florian Walter se intoarce la Universitatea Cluj ca actionar. “Renunt la banii pe care ii am de primit!”

Publicat: 17/04/2013 | 16:12
Florian Walter se intoarce la Universitatea Cluj ca actionar. “Renunt la banii pe care ii am de primit!”


Omul de afaceri Florian Walter va reveni din vara ca actionar la echipa de fotbal Universitatea Cluj si spune ca va propune reducerea tuturor creanţelor clubului cu 90%.

 

Florian Walter revine ca actionar la Universitatea Cluj
Florian Walter revine ca actionar la Universitatea Cluj

Florian Walter, care este prezent in Comitetul Creditorilor FC „U” , echipa fiind in proces de insolventa, a anuntat ca va vota pentru un plan de reorganizare in care toate creantele sa fie reduse cu 90%. Acest lucru ar insemna ca suma totala a creantelor sa ajunga la 640.000 de euro, in timp ce angajatii si jucătorii vor fi platiti la zi.

„Voi reveni la U Cluj!. Renunţ la toti banii pe care ii am de primit, dar legea imi impune un maximum de 90 la suta. Asa ca renunt la 90%. Iar prin planul de reorganizare pe care-l asteptam si pe care vreau sa-l votam, voi propune reducerea tuturor creanţelor cu 90 la sută”, a declarat Florian Walter pentru Ziua de Cluj. 

Actualul finantator al celor de la Petrolul afirma ca nu este vinovat pentru situatia echipei, care se afla in proces de insolventa: „Nu sunt nici groparul, si nici tapul ispasitor. Am luat 17 jucatori de la „U Cluj” cu mine la Petrolul, dar daca ramaneau ce se intampla? Clubul era tarat pe la comisii,  avea de platit salarii de sute de mii de euro, in conditiile in care eu nu mai investeam. Ţi-l imaginezi pe unul dintre ei mergand cu autocarul si mancand sandvisuri in parcare?”, a mai spus omul de afaceri. (B.G.)
 

Citește și...