Floricica Dansatoarea dă lovitură de stat! Huoooo!

Publicat: 07/02/2017 | 10:49

Vă era dor de Floricica Dansatoarea? Nici nouă. Aşa că Floricica a decis să se rebranduiască, ca să ne amintim de ea. De azi, e Floricica Protestatara.

Talent şi la dat din gură, nu doar din buric: Floricica prostează bine şi apăsat

Începând de duminică, la palatul Cotroceni se organizează o contramanifestaţie interzisă minorilor sub 60 de ani, drept răspuns la protestele anti-guvern din Piaţa Victoriei. În fruntea celor aproximativ 2000 de oameni care au strigat împotriva lui Iohannis şi pentru guvernul Dragnea (zis şi Grindeanu) a stat, cine alta?, Floricica Dansatoarea-Protestatară. Iat-o spunându-şi păsul la RTV, huoooo ălora care nu vă place:

Deşi originalul nu poate fi depăşit de nimeni, câţiva bieţi epigoni au încercat s-o folosească pe Floricica în câteva cover-uri de real insucces, cum ar fi această versiune rock:

Reacţia lui Iohannis la revendicările Floricicăi

Dacă credeţi cumva că n-o bagă nimeni în seamă pe Floricica şi că instituţia preşedintelui nici nu s-a clintit ca urmare a protestelor ei, ei bine, vă înşelaţi. Atunci când i s-a pus video-ul cu Floricica, chiar pe când se afla în mijlocul unei declaraţii de presă, preşedintele Iohannis a avut această reacţie inexplicabilă:

Cât despre anti-dragniştii care protestează în Piaţa Victoriei, tot un protestatar din partea cealaltă, de la Cotroceni, ne-a lămurit că nu e vina lor, săracii, şi nici măcar a banilor de la Soroş. De fapt, sunt nişte raze psihotropice de 7W care le-au luat minţile şi i-au făcut să vină în piaţă ca oile, mai mulţi decât la AC/DC, Robbie Williams şi Ştefan Bănică Jr. la un loc. Iată ce fac dubiţele de la Victoriei, mai exact:

Aşadar, dragi cititori, avem o mare rugăminte: data viitoare când faceţi piaţa, n-o faceţi la Victoriei! O să vă dea la temelie influenţa psihotronică de 7W şi, în loc să cumpăraţi două kile de tomate şi patru de cartofi, o să vă treziţi că strigaţi ”Jos PSD-ul!” din senin şi nici nu mai ajungeţi cu cumpărăturile acasî! Atenţie, a nu se combina psihotronia de dubiţă de 7 waţi cu becurile psihotronice de 100 de waţi, că o să fiţi sub influenţă psihotronică toată noaptea, iar a doua zi o să vă doară capul şi-o să aveţi nevoie de zeamă de varză morfogenetică.

Ana Manole

 

Citește și...