Florin Călinescu, viață de coșmar! Și-a pierdut doi copii, iar soția i-a murit de cancer

Publicat: 07/06/2019 | 10:04

Florin Călinescu este unul dintre cei mai îndrăgiți actori și prezentatori TV din România. Dacă din punct de vedere profesional, nu are motive să se plângă, pe plan personal a primit, de-a lungul timpului, numeroase lovituri.

Cu ani în urmă, s-a căsătorit cu Ana Maria cu care a avut o fetiță. Micuța s-a stins, însă, la doar cinci luni după ce a venit pe lume. Ulterior, cuplul a devenit părinții a doi băieți, Luca și Petru. O bună perioadă au trăit fericiți.

Până în 1996, când Ana Maria a fost diagnosticată cu cancer esofagian. După o lungă suferință, femeia s-a stins în 2005. Rămas cu doi copii minori, actorul a dormit câteva zile într-o mașină parcată pe o alee de lângă cimitirul unde și-a îngropat soția, conform okmagazine.ro.

Șapte ani mai târziu, Florin Călinescu primea vestea că Luca, fiul cel mic, s-a spânzurat într-o cameră de hotel, în Praga, din cauza depresiei. Acesta nu s-a consolat nicio clipă cu ideea că mama lui a murit, motiv pentru care a recurs și-a încheiat socotelile cu viața, lăsându-și tatăl distrus de durere.