Florin Pastramă, dezvăluiri cutremurătoare despre nunta care trebuia să aibă loc în urmă cu 11 ani: ”A făcut infarct!”

Publicat: 12/07/2019 | 07:50

Florin Pastramă și Brigitte au fost invitați la emisiunea ”Vorbește lumea”, moderată de Cove și Lora, unde cei doi au făcut unele dezvăluiri despre nuntă. Florin a amintit că, în urmă cu 11 ani, trebuia să se însoare, dar a anulat totul.

Florin Pastramă a anulat atunci nunta după ce tatăl său a făcut infarct, la un botez. „În urmă cu 11 ani trebuia să mă căsătoresc, dar tata a făcut infarct la un botez din familia noastră, așa că am decis să anulez nunta. Nunta mea cu Birgitte a fost ca un omagiu pentru tatăl meu”, a spus Florin Pastramă.

Pe 27 mai, Brigitte și Florin Pastramă au avut cununia civilă, la primăria din Voluntari. Nunta lui Brigitte Sfăt și a lui Florin Pastramă a avut loc duminică, 7 iulie 2019, la un salon de lux din Capitală. Florin Pastramă este cel de-al patrulea soț al vedetei.

Cât au cheltuit cei doi pe nuntă

Brigitte și Florin Pastramă au avut o nuntă așa cum și-au dorit. Iar pentru asta a fost nevoie de o investiție foarte mare!

Florin Pastramă a dezvăluit câși bani s-au cheltuit pentru organizarea nunții. „93.000 de euro. Nu am făcut-o pentru bani, nu ne-am scos banii deloc. Am făcut-o pentru sufletul nostru, am făcut-o în faţa lui Dumnezeu şi ca să se simtă bine el. Tatăl lui, dar şi mama lui şi-au dorit o nuntă pentru el. Am investit amândoi”, a mărturisit Brigitte în emisiunea ”La Măruță”.

Luni dimineața, imediat după nuntă, Brigitte şi Florin Pastramă au mers direct la analize. Aceștia vor o sarcină asistată, aşa că au urmat procedurile, pentru a deveni cât mai repede părinți. Astăzi, în jurul orei 15:00, Brigitte a ieşit din anestezie.

Noi vrem să facem o sarcină asistată. La ora 7 am terminat petrecerea şi la 8 deja am fost la investigaţii şi ni s-a recoltat sânge. La 12 jumătate-1 am avut amândoi o procedură. Acum o oră am ieşit dintr-o anestezie pentru sarcina asta asistată. În momentul de faţă nu sunt însărcinată, dar într-o săptămână sau o lună… vedem”, a declarat Brigitte la Pro tv.

Citește și...