Florin Piersic Jr. și-a făcut provizii “serioase” pentru izolare: portocale, bere mănăstirească și…

Publicat: 24/04/2020 | 23:44

Coșul plin cu ”de toate”, masca de protecție pe față… Asta arată că Florin Piersic Jr. nu ia deloc în derâdere măsurile de precauție impuse de autorități prin ordonanțele militare. Actorul își face rar, dar din plin, aprovizionarea, așa cum o arată imaginile pe care CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, vi le prezintă, în exclusivitate. (CITEȘTE ȘI: FLORIN PIERSIC, PRIMA REACȚIE DUPĂ CE S-A ZVONIT CĂ ESTE GRAV BOLNAV. “MĂ ȚIN DE FEMEI SĂ NU CAD. VĂ DORESC SĂ…”)

Protecție maximă! Asta e deviza pe care Florin Piersic junior o adoptă în această perioadă a restricțiilor. Până pe 16 mai, ziua în care românii vor avea, teoretic, ”dezlegare” la ieșit din case fără declarație, actorul merge perfect pe amprenta gândită de Guvern.  CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, l-a întâlnit pe fiul celebrului Florin Piersic la un supermarket, unde a făcut cumpărături pentru multe zile de izolare. (NU RATA: FLORIN PIERSIC, ANUNȚ DUREROS: “PESTE 20 DE ANI, NIMENI NU-ȘI VA MAI AMINTI DE MINE!”)

Florin Piersic Jr. a făcut cumpărăturile pentru o săptămână

Nu i-a lipsit nimic din coș

Chiar de toate și-a pus în coș actorul, de mai, mai să nu-i încapă produsele. Bere mănăstirească, sucuri, apă, portocale, salată, conserve și alte alimente, dar și unele obiecte pentru locuință. Listă uriașă, din care a bifat, rând pe rând, absolut tot. După ce a plătit, Florin Piersic junior a părăsit supermarket-ul, dar imediat ce a ieșit a mai făcut o scurtă verificare. Atent, și chiar preț de câteva minute, el s-a uitat pe bonul fiscal: nu a ratat, din ce se vede în imagini, nimic. Așa că și-a reluat drumul spre mașină.

(AFLĂ ȘI: IMAGINI INEDITE DIN „BÂRLOGUL” ÎN CARE S-A IZOLAT O FAMILIE CELEBRĂ DE ACTORI ROMÂNI)

Cu masca pe figură, actorul a parcurs încet mica distanță până la autoturismul său, apoi a început migăloasa muncă. Nu înainte de a-și lăsa masca de pe față, pentru a respira mai lejer înaintea ultimului efort pe care avea să-l facă, să încarce produsele în portbagaj. Le-a luat unul câte unul și le-a așezat, cu grijă și-n ordine în spațiosul loc al mașinii. Nu a mai zăbovit, apoi, și direct către casă s-a îndreptat. Acolo unde îl așteptau iubita lui, Andreea, și Sasha, băiețelul de numai patru anișori al celor doi.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...