Florin Salam a povestit cum i-a spus fiica lui că e însărcinată: “Leșina de râs… Nu vrei să ştii cât am băut”

Publicat: 05/06/2018 | 10:34

2018 este un an minunat pentru Florin Salam! Artistul va deveni tată pentru a cincea oară, fiica lui se căsătorește și îi va dărui și primul nepoțel. În cadrul unui interviu emoționant, manelistul a vorbit despre ziua în care a aflat că va fi bunic, dar și despre viitorul ginere.

Citește și: Betty Salam, pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru cununia civilă: ”A fost un stres”

Încă se amuză când rememorează momentele în care Betty i-a spus că e însărcinată. Florin Salam a mărturisit că fata lui era extrem de emoționată și o bufnea râsul în timp ce-i dădea marea veste: aceea că e însărcinată și el va deveni bunic de băiat. (Oferta speciala playstation)

Citește și: Betty Salam, dezvăluiri despre sarcină: ”Aveam o sarcină toxică, nu puteam să mânânc…”

“Am mare talent că sunt un bunic tânăr. Eu sunt răsfăţat. Nu vrei să ştii când am aflat. Fata mea trebuie să aducă pe lume un copil. Ea mi-a spus şi avea o emoţie şi leşina de râs. ‘Tati, dacă îţi zic ceva înnebuneşti. Ţine-te bine. Deci fii atent am fost, dar nu zic, am fost la doctor şi s-ar putea…’. Când mi-a zis că e şi băiat, nu vrei să ştii cât am băut. E frumos să fii şi bunic. Aş fi nebun să nu fiu fericit. Nu ai cum. Despre Cătălin Vişănescu, atât timp cât fata mea e fericită, important e să fie ea fericită. Fiecare ne alegem ce ne împlineşte. Eu pe Betty nu o contraziceam în viaţa mea”, a spus Florin Salam despre relaţia cu fiica sa.

“Soția” lui Florin Salam, mărturisiri despre al patrulea copil

Roxana Dobre, “mama” lui Betty Salam, și-a serbat ziua de naștere la sfârșitul săptămânii trecute și peste o lună ea va deveni mamă pentru a treia oară. În cadrul interviului, bruneta a spus că nu vrea să-i mai dăruiască și al patrulea copil celebrului manelist. (Super oferte la accesorii gaming)

“Este o zi foarte, foarte specială, bineînțeles. Am schimbat și prefixul și la vârsta de 30 de ani, că nu mi-e rușine să spun asta, vine și al treilea copil și sunt o femeie foarte, foarte împlinită din toate punctele de vedere. Tot timpul mi-am dorit până fac vârsta de 30 de ani, așa e normal – în mintea mea și așa mi-am dorit eu pentru mine – să am o familie și să am doi copii cel puțin, trei. Atât, mai mult nu! La trei mă opresc, ca să știți!”,a  declarat Roxana Dobre în cadrul emisiunii XNS.

Betty se căsătorește vara asta cu logodnicul ei, Cătălin Vişănescu

Betty e fiica lui Florin Salam. Ea şi fratele său, Danny, s-au născut în urma mariajului manelistului cu prima lui soţie, cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer. Pe 28 august 2018, artista şi Cătălin Vişănescu vor deveni soţ şi soţie în faţa unui ofiţer de stare civilă. Anul viitor, ei vor face nunta. Vă reamintim că fata celebrului artist a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017 în aeroport, după ce s-a întors dintr-o vacanță în care a fost peste hotare.

 

Citește și...