Florin Salam, primele mărturisiri după ce s-a aflat că a pălmuit-o pe Loredana Chivu într-un restaurant din București

Publicat: 07/01/2019 | 10:11

Florin Salam a făcut primele mărturisiri despre episodul neplăcut desfășurat într-un restaurant din București, unde a pălmuit-o pe Loredana Chivu –informații făcute publice în exclusivitate de CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. Cunoscutul manelist a spus totul într-o înregistrare făcută publică, iar în cadrul ei, și-a anunțat fanii și despre surprizele muzicale pe care urmează să le producă în studioul de înregistrări.

Florin Salam, primele mărturisiri după ce s-a aflat că a pălmuit-o pe Loredana Chivu

În vârstă de 39 de ani, Florin Salam a negat incidentul petrecut între el și Loredana Chivu și a mărturisit că, de fapt, petrecerea a fost una frumoasă și nu s-a înregistrat nicio neplăcere. Manelistul a subliniat că nu vrea să se certe cu prietenii săi.

“Vă salut, prietenii mei! La mulţi ani! Mi-e dor să vă fac zile fericite celor care aşteptaţi melodii frumoase de la mine. Am avut o perioadă în care am stat plecat în străinătate şi nu am mai intrat în studio. În curând, piese noi pentru fanii mei!

În acelaşi timp vreau să anunţ ceva pentru cei din presă. Să nu mai încornoraţi orice vorbă neadevărată pentru că sunt un nume prea mare şi se face vâlvă prea mare uneori, aşa că ţineţi-vă cuvintele sub pernă pentru că eu nu mă cert cu prietenii mei. Ce s-a întâmplat de Revelion a fost o petrecere frumoasă, o distracţie. Vă rog frumos să nu mai îmbârligaţi oamenii şi prietenii de atâţia ani de zile. Vă mulţumesc mult pentru înţelegere şi nu uitaţi că a fost o seară frumoasă, nu a fost nicio neplăcere în seara de Revelion”, a mărturisit Florin Salam.

În urmă cu trei zile, Loredana Chivu a împlinit 29 de ani și a avut parte de o zi de naștere cu multe surprize. În câteva dintre pozele urcate pe rețelele de socializare, fosta asistentă TV a dezvăluit cum a arătat dormitorul ei: plin cu baloane roz și roșii, dar și un buchet superb de trandafiri.

Florin Salam și Roxana Dobre, împreună de aproape 5 ani

Povestea de dragoste dintre Roxana Dobre și celebrul manelist a început în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti. Relaţia lor a devenit stabilă, după ce cântăreţul de manele s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Artistul are două fetiţe și un băiat cu Roxana Dobre: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan. Bruneta a devenit mamă pentru a treia oară pe 8 iulie. Manelistul mai are doi copii din mariajul cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer: Dany şi Betty (n.: 28 august 2018). Prima iubire a lui a încetat din viață pe 12 aprilie 2009 – avea doar 27 de ani, iar eforturile artistului și ale familiei sale de a o salva au fost în zadar.

Fata cea mare a lui Florin Salam este cântăreață și s-a căsătorit anul acesta cu alesul inimii sale. Ceremonia civilă a lui Betty și a lui Cătălin Vișănescu a avut loc pe 22 iunie. Ei au devenit părinți pe 1 octombrie, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Anul viitor, artista și soțul său vor face nunta.

Citește și...