Florin Salam, primele reacții după ce a fost audiat de procurorii DIICOT: „Nu ești la timp ascultat”

Publicat: 07/03/2018 | 17:04

Florin Salam, primele reacții după ce a fost audiat de procurorii DIICOT. Ieri, Florin Salam și-a panicat un pic fanii, după ce a a mers la DIICOT în calitate de martor într-un dosar de proxenetism şi crimă organizată. După audieri, seara, artistul a mers la o petrecere, după care a transmis un mesaj pentru toți cei care îi apreciază muzica.

Discuții cu o prostituată! Adevăratul motiv pentru care Florin Salam a fost audiat de procurorii DIICOT

Florin Salam, primele reacții după ce a fost audiat de procurorii DIICOT. După ce ieri, tatal lui Betty Salam a ieșit cu zâmbetul pe buze din biroul procuroriilor DIICOT, declarând că: „Treaba mea este să cânt. Să îmi fac meseria cum trebuie”, azi, el a făcut publice câteva versuri.

„Printre străini și după bani, pierdem cei mai frumoși ani. Poți să strângi tu bani cât vrei, doar nu ești lângă ai tăi. Nu ești la timp ascultat, nu ești la timp mângâiat… poti să ai bani cu găleata, doar în vânt îți trece viața… (F.S.)”, a scris manelistul în această după-amiază pe pagina lui de Facebook.

Florin Salam a declarat că pagina lui de Facebook este: „Florin Salam cu bulină albastră„, iar contul: „Florin Stoian”

În urmă cu mai multe ore, manelistul și-a anunțat care e contul lui de Facebook, de fapt. Mărturisirea a fost făcută după ce el a fost audiat la DIICOT în dosarul clanului Butoane.

„Țin să vă anunț că singura pagină a mea e Florin Salam cu bulină albastră. Vă pup cu drag, al vostru F.S. şi ăsta e singurul cont de Facebook al meu. Vă mulţumesc de înțelegere”, a notat artistul.

„Soția lui” care e însărcinată pentru a treia oară i-a lăsat într-un comentariu emoticoane în formă de inimioară. În plus, chiar și Roxana Dobre a transmis pe pagina ei de Facebook mesajul „soțului ei”.

„Deci, asta e pagina Florin Salam
Si contul lui de Facebook e Florin Stoian.
— sunt pagini false pubilicate, deci Florin Salam OFFICIAL nu e pagina lui. El are dar pagina verificată si contul lui de Facebook Florin Stoian, a scris bruneta pe cunoscuta rețea de socializare.

Florin Salam și Roxana Dobre urmează să își cunoască cel de-al treilea moștenitor. În plus, un prieten apropiat de-al brunetei urmează să devină tătic și recent a mers cu partenera lui la medic. El a făcut publică ecografia din cabinetul specialistului și a etichetat-o și pe „soția” manelistului.

Citește și...