“Regele” Salam a fost naș, iar Adrian Minune l-a „secondat”. Singurele imagini de la eveniment

Publicat: 15/09/2020 | 14:51

Florin Salam, „Regele” manelelor, a fost naș de botez în acest weekend, alături de soția sa, Roxana Dobre. La fericitul eveniment a luat parte și colegul său de breaslă, cântărețul Adrian Minune.

Florin Salam și „Regina” sa, Roxana Dobre, au botezat în acest weekend copilul unor prieteni buni de familie. La evenimentul fericit a fost prezent și artistul Adrian Minune împreună cu soția lui.

(CITEȘTE ȘI: Adelina Pestrițu a revenit pe rețelele de socializare. Vedeta a povestit întreaga experiență suferită: „Am primit o lecție importantă”)

Florin Salam a purtat un costum negru la biserică, având o atitudine sobră, semn că respectă întrutotul momentul sacru al botezului finului său. La câțiva pași, în stânga sa, a stat atentă soția lui, Roxana Dobre. Îmbrăcată într-o rochie lejeră din mătase, de culoare mov intens, a eclipsat fără doar și poate întreaga mulțime prezentă în interiorul bisericii.

Florin Salam și Roxana Dobre au botezat copilul unor prieteni apropiați

În spatele lui Florin Salam a fost surprins și cântărețul Adrian Minune. Serios și atent, când a fost scos copilul din cristelniță, artistul s-a apropiat de „Rege” și i-a șoptit ceva, iar Florin l-a ascultat și l-a aprobat respectuos pentru câteva secunde.

(CITEȘTE ȘI: Speak și Ștefania au făcut show la Chefi la cuțite: ”Tocmai tu nu ne-ai dat cuțitul?”)

La botez au fost prezenți Adrian Minune și soția lui

După botezul propriu-zis, a urmat petrecerea fastuoasă, unde mai-marii manelelor au întreținut atmosfera până dimineață.

Probleme de sănătate în familia lui Florin Salam

Dincolo de evenimentele fericite, celebrul manelist are parte și de vești mai puțin bune în ceea ce privește membrii familiei lui. Mama și fratele lui au probleme grave de sănătate. Fratele artistului este internat de COVID-19 la Institutul „Matei Balș”. De câteva săptămâni, întreaga sa familie e îngrijorată și asteaptă să afle care este starea de sănătate a lui Ion Stoian.

(CITEȘTE ȘI: Incredibil! Cât trebuie să scoți din buzunar la un eveniment, dacă vrei să-ți cânte Loredana Groza. Suma e uriașă)

Cumnata lui Florin Salam a făcut declaraţii şocante la România TV, exprimându-şi nemulţumirea vizavi de medicii spitalului, care refuză să îi ofere informaţii despre starea de sănătate a soţului ei.

„Mâine dimineaţă, la poarta spitalului, va veni un doctor să vorbească cu mine. Am încercat să pun nişte întrebări medicilor de acolo, dar nu am fost lăsată. Domnul purtător de cuvânt, care este psiholog, nu ştie foarte multe detalii. Durerea noastră este foarte mare, noi nu putem lua legătura cu el, nu îl putem vedea. Are o mamă, care este bolnavă, nu este deloc bine. Avem şi o fată de şaisprezece ani, care întreabă continuu de tatăl ei”, a declarat Aura Stoian, cumnata lui Florin Salam.

Mama lui Florin Salam, îndurerată

„Mama lui Florin Salam suferă foarte mult pentru că nu merge la mănăstire să se roage pentru băiatul ei, ea este o femeie foarte credincioasă, dar am înțeles că nu poate să meargă pentru că nu se simte bine. E bătrână și are și ea probleme de sănătate. Îl iubește enorm pe Neluțu, e primul ei băiat, iar când a auzit că, de la o simplă răceală, a ajuns la Terapie Intensivă a avut un șoc. E foarte complicat în familia lor.

Florin și familia încearcă să o protejeze, pentru că este bolnavă și ea. Femeia suferă enorm în această perioadă, pentru că nu îl aude la telefon pe Neluțu și știe că ceva nu este bine cu el. Oricum, a aflat că Nelu este la spital și i-a fost rău”, a dezvăluit o apropiată a familiei Stoian.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.