Speak și Ștefania au făcut show la Chefi la cuțite: ”Tocmai tu nu ne-ai dat cuțitul?”

Publicat: 15/09/2020 | 12:10

De la ”Asia Express”, Speak și Ștefania au aterizat în bucătăria ”Chefi la cuțite”. Cei doi au vrut să-și demonstreze că pot forma o echipă bună chiar și atunci când vine vorba de prepararea mâncării.

Speak și Ștefania au vrut să-l surprindă pe fostul lor coleg de la ”Asia Express” așa că și-au făcut apariția în celebra bucătărie. Preparatul pe care l-au pregătit a fost ruladă de vită cu piure. ”Bucătarul-șef” a fost Ștefania, însă… artistul a ajutat-o pe logodnica lui și a făcut piureul, printre tachinări.

Când s-au prezentat în fața juraților, aceștia au rămas mască. ”Ce e cu voi aici?”, a întrebat râzând Chef Sorin Bontea.

Iar apoi a urmat jurizarea… Ei bine, lui Chef Florin Dumitrescu nu i-a plăcut faptul că piureul a fost făcut cu blenderul, dar a apreciat rulada de vită. La fel și Cătălin Scărlătescu. Nu i-a convenit, însă, că erau prea puține trufe în piure.

Cei doi au primit două cuțite, însă fostul lor coleg nu a fost încântat de preparat. (CITEȘTE ȘI: SCANDAL MONSTRU LA BRAVO AI STIL! ANDREEA TONCIU, DESFIINȚATĂ: ”EȘTI O MIZERIE DE FEMEIE”)

”Tocmai tu nu ne-ai dat cuțitul?”, a întrebat Speak. Pus pe șotii, Chef Sorin Bontea le-a recomandat să se lase de gătit, cu promisiunea că se va ocupa de mâncare la nunta lor.

Speak și Ștefania se căsătoresc vara viitoare

Speak și Ștefania formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, dar și una dintre cele mai îndrăgite echipe din cadrul emsiunii ”Asia Express”. Și, iată, că după mai bine de trei ani de relație… Speak a decis să facă pasul cel mare și să o ceară de nevastă pe Ștefania.

Înainte de a intra în competiția ”Asia Express”, Speak a cumpărat inelul de logodnă. I-a fost greu să îl ascundă, dar i-a reușit. Așa că, în momentul în care și-au citit scrisorile unul altuia, la finalul unei dintre probele de la ”Asia Express”… artistul s-a pus în genunchi și a întrebat-o pe iubita lui dacă vrea să își petreacă restul vieții alături de el. (VEZI ȘI: FOSTA SOȚIE A LUI ALIN OPREA, BĂTAIE CU PORTARII LA ȘCOALĂ: ”A VENIT SMURD-UL ȘI L-A LUAT”)

Printre lacrimi, răspunsul, a fost ”Da!”, iar apoi Speak i-a pus inelul pe deget logodnicei sale. Cei doi au anunțat și când vor face nunta.

”Cred că vara viitoare. Eu și Ștefan am vorbit pentru că încă nu e totul foarte sigur. Am zis că e perioada pandemiei și că nu e ok să facem vara asta. Am zis vara viitoare”, a spus Ștefania la Antena 1.