Florin Vasilică, diagnostic devastator de la medici. Durerile sunt cumplite

Publicat: 16/04/2019 | 09:21
Florin Vasilică, diagnostic devastator de la medici. Durerile sunt cumplite

Fiul regretatului Liviu Vasilică se confruntă cu probleme grave de sănătate care îi provoacă dureri cumplite. Medicii l-au anunțat pe Florin Vasilică că riscă să ajungă pe masa de operație! 

Interpretul de muzică populară Florin Vasilică are de câteva luni probleme serioase de sănătate şi durerile îndurate de el sunt cumplite.

Acesta a mărturisit că în ultima perioadă, hernia lui de disc s-a agravat, iar durerile l-au trimis direct la medic.

Am avut dureri groaznice. Nu mă mai puteam mişca, aveam ameţeli şi de-abia mă mai ţineam pe picioare. Am fost la medic şi mi s-a spus că am două hernii de disc cervicale. Am fost la un spital privat în Bucureşti unde am făcut tratament: infiltraţii cu ozon, săptămânal, timp de o lună. Apoi, în Alexandria, am făcut şedinţe de fizioterapie. Mă simt mai bine, dar trebuie să am grijă”, a mărturisit artistul.

Citește și A LASAT IN URMA O URIASA “MOSTENIRE” CULTURALA, DAR ISI BAT JOC DE MEMORIA LUI! FIUL LUI LIVIU VASILICA E SCANDALIZAT! 

Cu toate astea, probleme de sănătate nu l-au împiedicat să onoreze invitațiile la evenimente.

”Nu mă împiedică să particip la evenimente… Sănătatea o preţuim atunci când nu o avem”, a adăugat fiul lui Liviu Vasilică. Acesta a ajuns de urgență la spital, când boala era incipientă. „Am dat de un medic foarte mult”, a mai spus acesta.

Citește și...