Flroin Bratu: „Jucătorii încearcă să ofere maximum!”

Autor: Cristian P
Publicat: 16/05/2018 | 08:00
Florin Bratu, antrenorul principal al formației Dinamo București, s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi în victoria cu 2-0 înregistrată aseară la Voluntari cu Juventus București într-un meci contând pentru etapa a X-a a play-out-ului Ligii i.

„Mă bucur că jucătorii sunt capacitaţi şi înţeleg mesajul meu foarte bine. Încearcă să ofere maximum. S-a creat o competiţie loială în grup, au avut şanse toţi jucătorii să demonstreze şi mă bucur că deja s-a creat un nucleu important de jucători şi deja încep să pregătesc sezonul viitor. Vreau să îmbin tinereţea cu experienţa acestor jucători. Pe viitor, vom vedea jucători importanţi, jucători pe care îi vreau cu foame de a se afirma şi de a juca pentru Dinamo. O să facem o treabă foarte bună. Vor rămâne jucătorii străini care, într-adevăr, vor face diferenţa în jocul lui Dinamo. În mare, vreau să mă bazez pe jucătorii români”, a declarat Florin Bratu, la flash-interviurile de după joc.

Antrenorul alb-roșilor a dezvăluit și care sunt țintele lui Dinamo în Campania de achiziții din această vară.

„Vreau patru-cinci transferuri bune, coroborate cu jucătorii tineri pe care îi avem împrumutaţi. Cred eu că putem forma o echipă competitivă”, a mai spus Florin Bratu.

În urma acestei victorii, a treia la rând, Dinamo a ajuns la 44 de puncte şi are 12 puncte avans faţă de FC Botoşani, în fruntea play-out-ului și sunt în proporție de 90% siguri de locul 7 la finalul acestui sezon, fiind greu de crezut că moldovenii vpr avea forța să bată tot până la finalul campionatului iar „alb-roșii” vor pierde acets avans consistent.

 

Citește și...