Focar de coronavirus la o clinică medicală! Clienții sunt revoltați pentru că nu au fost anunțați

Autor:
Publicat: 08/09/2020 | 19:51
Focar de coronavirus la o clinică medicală! Clienții sunt revoltați pentru că nu au fost anunțați

Un focare de COVID-19 a fost descoperit la o clinică medicală din Constanța. Clienții acestei sunt revoltați de atitudine celor aflați la conducere, care nu au anunțat ce se întâmpla. Aceștia au fost nevoiți să afle de la fața locului despre ce este vorba.

Clinica Sammarina Medical, situată pe bulevardul Mamaia, din municipiul Constanța, este închisă pentru programul cu publicul după ce ar fi fost depistate cazuri de COVID-19, potrivit unei paciente a clinicii. (CITEȘTE ȘI: FOCAR DE COVID-19 LA OPERA DIN BUCUREȘTI! 10 ANGAJAȚI AU FOST DEPISTAȚI POZITIV. „AU FĂCUT POZE FĂRĂ MASCĂ, ÎMBRĂȚIȘÂNDU-SE”)

Ulterior Direcția de Sănătate Publică din Constanța a confirmat existența a cel puțin un caz de infectare în cadrul clinicii Sammarina Medical. Clienții unității medicale sunt revoltați, întrucât spun că nici nu au fost anunțați cu privire la această situație și că au fost nevoiți să afle la fața locului despre ce este vorba.

„Clinica Sammarina Medical are depistate cazuri COVID-19, trebuie să evitați clinica. M-am programat la un consult și când am ajuns luni, 7 septembrie, totul era închis. Nu am fost anunțat în prealabil că se anulează programările și nu există niciun afiș la sediu cu această situație epidemiologică. Telefonic, mi s-a explicat despre existența acestei situații, dar mi se pare normal ca toți pacienții să cunoască acest lucru.”, a declarat un client al clinicii pentru replicaonline.ro.

Reprezentanții clinicii ascund focarul

În acest caz reprezentanți ai sursei citata au încercat să vorbească cu conducerea clinicii pentru a afla despre ce este vorba, însă au fost întâmpinați de un refuz și o invitație câte se poate de bizară, la sediul unde este focarul de COVID-19. (VEZI ȘI: SITUAȚIE GRAVĂ ÎN TIMIȘ. NOUĂ FOCARE DE CORONAVIRUS LA NIVEL DE JUDEȚ. ZECI DE PERSOANE, AFECTATE)

„Nu vă pot oferi astfel de informații, de unde știu eu că sunteți jurnalist și nu vreți altceva? Dacă doriți să aflați, veniți la sediul nostru și vă oferim explicații.”, a explicat un angajat al clinicii, potrivit sursei citate.

Clinica Sammarina Medical este parte a grupului de firme Sammarina, care are drept acționari majoritari pe soții Lidiea și Stere Samara, unul dintre miliardarii constănțeni.