A fost ales duelistul săptămânii de la „Ferma Vedetelor”! Cine și-a dorit ca ea să iasă din concurs: „Îți faci treaba și gata, nu mai pune la suflet”

Publicat: 07/03/2018 | 22:18

După multe tensiuni între concurenții Diana Dumitrescu, Grațiela și Andrei Duban, a venit momentul în care participanții de la „Ferma Vedetelor” au votat duelistul săptămânii. În calitate de fermierul săptămânii, Grațiela Duban a ales. Mulți se așteptau ca soția actorului să facă acea nominalizare.

Război mut la „Ferma Vedetelor”! Soția lui Andrei Duban a înfuriat-o pe Diana Dumitrescu: „Nu poți să te p#$@ pe mine”

Soția lui Andrei Duban își dorește ca Diana Dumitrescu să plece acasă, așa că a ales ca ea să fie duelistul săptămânii. După ce a fost nominalizată, actrița a fost pusă în dificultate, pentru că nu știa pe cine este mai bine să cheme la duel.

„Nu știu pe cine să aleg la duel, pentru că dacă aș alege-o pe Patrizia, nu ar fi bine – ideea jocului e să dezbini cuplurile. Iar dacă aș alege-o pe Narcisa, ea s-ar supăra. (…) Cred că e binevenită o schimbare – plec eu, se schimbă tot. (…). Din punctul meu de vedere, nu mai e nicio șansă să mă împac cu Dubanii, pentru că mie nu îmi plac oamenii duali.”, a spus Diana Dumitrescu în cadrul emisiunii „Ferma Vedetelor”.

„Îți faci treaba și gata, nu mai pune la suflet”, a încercat Andrei Duban să o liniștească pe soția lui.

Partenera Dianei Dumitrescu, Majda Aboulumosha, a încercat și ea să o facă pe Grațiela Duban să nu mai fie supărată din cauza comportamentului actriței.

La „Ferma Vedetelor” au fost șase perechi de vedete care se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro: Andrei Duban și Grațiela Duban, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Patrizia Paglieri și fiul sau Francesco, Narcisă Suciu și Dragoș Mostenescu, Diana Dumitrescu și Majda Aboulumosha și Rona Hartner și Daniel Iordachioaie. De-a lungul competiției, unii au fost eliminați. Primul a fost fiul Patriziei Paglieri.

 

Citește și...