A fost eliminat de la „Ferma Vedetelor”! Păcat, a rezistat atât de bine până acum: „Uite, la o probă ca asta sunt înfrânt pe drept”

Publicat: 03/05/2018 | 23:31

A fost o seară cu totul și cu totul specială la „Ferma Vedetelor”! În cadrul ediției de joi, 3 mai, a avut loc ultimul duel din cadrul competiției, pentru că de acum, cei rămași în cursa premiului de 50.000 de euro trebuie să se aștepte la orice. Cei care au intrat la duel ca prieteni și au ieșit la fel sunt Dinu Maxer și Cosmin Natanticu.

Din nefericire, Dinu Maxer a pierdut duelul, iar, la final, el a fost nevoit să părăsească „Ferma Vedetelor”.

Citește și: Medicii au intervenit de urgență la „Ferma Vedetelor”! Concurentele au avut nevoie de îngrijiri în timpul duelului: „Simțeam că îmi plesnesc venele în cap”

Dinu Maxer, mărturisiri emoționante la plecarea din „Ferma Vedetelor”

„Uite, la o probă ca asta sunt înfrânt pe drept (…). «Ferma Vedetelor» înseamnă lucruri bune și lucruri rele. Am retrăit momente din copilărie: când rupeam iarbă pentru iepuri, când făceam curat la ei. Am descoperit aici răsăritul – acasă nu mă trezesc devreme. Am descoperit plăcerea mâncării provenită direct de la sursă și frumusețea momentului în care împarți cu ceilalți o bucățică de hrană”, a mărturisit Dinu Maxer.

„În primul rând, vreau să îmi cer scuze dacă am făcut glume care te-au supărat. (…).”, a spus Cormin Natanticu la plecarea artistului din „Ferma Vedetelor”.

Ultimii șapte fermieri rămași în cursa premiului cel mare sunt: Grațiela Duban, Rona Hartner și Daniel Iordachioaie, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Tania Popa și Vladimir Drăghia.

La „Ferma Vedetelor” au fost șase perechi de vedete care se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro: Andrei Duban și Grațiela Duban, Cosmin Natanticu și Cătălin Neamtu, Patrizia Paglieri și fiul sau Francesco, Narcisa Suciu și Dragoș Mostenescu, Diana Dumitrescu și Majda Aboulumosha și Rona Hartner și Daniel Iordachioaie. De-a lungul competiției, unii au fost eliminați. Primul a fost fiul Patriziei Paglieri. Au urmat Diana Dumitrescu și Andrei Duban, iar în joc au intrat DJ Wanda și Cristi Mitrea. Ulterior, au mai venit în cursa premiului cel mare: Saveta Bogdan, Tania Popa, Deea și Dinu Maxer.

Printre cei care au părăsit apoi „Ferma Vedetelor” se numără: DJ Wanda, Cristi Mitrea, Deea Maxer, Dragoș Mostenescu și Saveta Bogdan.

Citește și...