Fosta asistentă de la Antenă a ”spart” banca după ce s-a retras din televiziune! Mercedes țiplă de aproape 150.000 € + ”bodyguard” celebru

Publicat: 27/09/2019 | 09:23

Raluca Ogică, fata celui poreclit ”Spaima Loteriei”, trăiește pe cai mari! Are un soț și celebru, și iubitor, fotbalistul Adrian Ropotan, iar, mai nou, și-a luat un superb Mercedes țiplă, pentru care a ”decartat” aporoape 150.000 de euro! CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile cu bolidul care a întors toate privirile.

Raluca Ogică nu mai trăiește în umbra tatălui ei, Stelian Ogică! Fiica celui supranumit ”Spaima Loteriei” a crescut… s-a măritat, ba chiar l-a făcut bunic pe Ogică, în urmă cu aproape un an! Dar pe ”tăticu” nu l-a îndepărtat definitiv, ba chiar îi cere des ajutorul.

S-a întâmplat chiar în această săptămână, când fetița devenită atât de repede femeie la casa ei a avut treabă la notariat. Și acolo a ajuns la bordul unui superb Mercedes GLE 450, pe care l-a dobândit prin vară, contra sumei de aproape 150.000 de euro. E drept, bijuteria face toți banii! (CITEȘTE ȘI: STELIAN OGICĂ A PIERDUT ”PARIUL” CU ACTORIA)

Stelian Ogică a însoțit-o pe fiica lui la notar și chiar s-a implicat în discuții

”Spaima Loteriei”, rol de ”bodyguard”!

Astfel că Raluca l-a ”acostat” pe tata și i-a propus un rol care se potrivește cu porecla lui, ”Spaima Loteriei”. Mai mult cu spaima de fapt, pentru că tăticul a avut rol de ”bodyguard”. Numai ochi și urechi a fost Stelian în bolidul negru parcat în apropierea cabinetului de notar, timp în care ”dulceața” lui de fată s-a străduit să rezolve unele probleme. (NU RATA: STELIAN OGICĂ S-A COMBINAT CU CEA MAI BUNĂ PRIETENĂ A FIICEI LUI!)

Dar Stelică nu a rezistat prea mult să stea singur. A coborât și s-a aventurat și el în marea discuție ”notarială”. La un moment dat, i-a sunat telefonul, a răspuns, a conversat câteva secunde, dar a revenit la datele problemei inițiale. În final, Ogică a dat mâna cu notarul și apoi, alături de Raluca, a traversat, a urcat în mașină și… Nu, nu a călcat-o, fiica lui a făcut-o, nu a vrut nici în ruptul capului să renunțe la volan!

Stelian Ogică, mâna dreaptă a fiicei, în afaceri

Raluca Ogică a renunțat la televiziune, de dragul lui Ropotan, care îi ceruse asta, dar și-a găsit repede alt domeniu în care să ”consume” energie: afacerile! Astfel, alături de soțul ei, s-a implicat în domeniul imobiliar. Firma celor doi a construit un cartier de aproximativ 20 de vile la marginea Bucureștiului și speră ca afacerea să dea roade. Interesant este faptul că ”șef de șantier” este Stelian Ogică, cel care supraveghează absolut tot ce se întâmplă acolo.

Stelian Ogică, supranumit Spaima Loteriei, a așteptat, câteva momente, în superbul bolid de 150.000 de euro

Raluca și Adrian au un băiețel, Ivan

Adrian Ropotan și Raluca Ogică au devenit părinți pentru prima oară la finalul anului 2018. Deși a născut acum nouă luni, Raluca a revenit la silueta de dinainte de sarcină și arată foarte bine. (VEZI AICI: FIICA LUI OGICĂ ȘI-A BOTEZAT BĂIEȚELUL! CE VEDETE A ALES SĂ FIE NAȘII MICUȚULUI IVAN)

Adrian Ropotan și Raluca Ogică sunt împreună de la finalul lui 2010, inițial fiind prieteni buni. Deși au fost nevoiți să aibă o relație la distanță, pe perioada cât mijlocașul a jucat peste hotare, cei doi au reușit să treacă peste toate impedimentele. În 2012, fotbalistul a insistat ca partenera sa să renunțe la postul de asistentă TV pe care îl avea, iar Raluca a acceptat.

Într-o vacanță pe superba insulă elenă Santorini, în 2016, Ropotan a cerut-o pe brunetă de soție, iar în iunie 2017 cei doi s-au căsătorit și i-au avut ca nași pe solista Claudia Pătrășcanu și pe soțul ei, Gabi Bădălău. Un an și jumătate mai târziu, pe 7 decembrie, Raluca îl făcea pentru prima oară tată pe Ropotan, dăruindu-i un băiat, pe care l-au botezat Ivan Nicolai. (CITEȘTE ȘI: IUBITUL MILIONAR AL VEDETEI DE LA ”FERMĂ” RUPE TĂCEREA DIN ÎNCHISOARE)

Bunicul Stelian Ogică a fost extrem de entuziasmat de venirea pe lume a primului său nepot și a dat vestea pe contul său de Facebook. „Oficial sunt bunic! Tataie. În timp ce Adrian Ropotan înscria un gol superb Universității Craiova, se năștea Ropotan Ivan (Nicolai). Un semn că va fi un mare fotbalist”, a scris „Spaima Loteriei”.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)