Acasă » Exclusiv » Fosta iubită de sexagenar arată ce bine a ajuns. Bomba lui Paszkany nu ratează nicio secundă de bogăție fără să o posteze! FOTO + VIDEO

Fosta iubită de sexagenar arată ce bine a ajuns. Bomba lui Paszkany nu ratează nicio secundă de bogăție fără să o posteze! FOTO + VIDEO

De: Beatrice Dumitru 23/04/2024 | 23:40

Noua iubițică a lui Arpad Paszkany vrea cu orice preț s-arate lumii că acum e mare doamnă. Din chelneriță și centralistă, acum cheltuie mii de euro și nu ratează nicio ocazie să posteze tot ce bagă-n gură! La mâncarea de la restaurantele de lux ne referim, bineînțeles! Haideți să vedeți cum e să fii amantă de milionar! Pardon, iubită cu acte-n regulă! CANCAN.RO are imagini tari. 

Antonela Pătruț, originară din Călărași și mare ”patroneasă” de restaurant prin Italia, o arde numai pe lux și opulență de când se plimbă la brațul lui Arpad Paszkany. Acum Antonela nu-și mai folosește mânuțele nici să spele vase și nici să răspundă la telefon, ci ca să arunce cu banii. Banii iubitului, că ai ei…de unde?! Partea bună e că și iubi e darnic nevoie mare și îi face toate poftele fostei ispite de la Insula Iubirii. L-a ispitit de l-a îmbrobodit total, pare-se. Altfel nu ne explicăm cum sparge bani cu nemiluita pentru poftele șatenei.

A salvat-o milionarul de la Cluj

Hai s-o luăm cu începutul și să analizăm imaginile postate. Credeți-ne, avem ce, căci Antonela postează din sculare până-n culcare. Face poză la absolut orice, să moară dușmanii de ciudă, dom’le! Să vadă urmăritorii c-a ajuns ceva-n viață și nu mai stă să spele vase prin Italia și nici să se milogească pe la ușile televiziunilor. V-am zis deja c-a fost și pe la Insulă, unde a dormit în post, și pe la Chefi, unde a gătit pateu, și pe la Acces Direct, unde cică se iubea cu nepotul Mariei Câmpina. Orice să devină și ea nițel cunoscută ca să ajungă sus! S-a rugat de toată lumea s-o bage puțin în seamă, dar faima s-a ferit de ea ca dracul de tămâie. Noroc c-a salvat-o Arpad, că mâine, poimâine o vedeam și pe la Cartoon Network!

Anto lui Paszkany pozează tot ce prinde

Ajunsă în Dubai, probabil pentru prima dată la cât de mult postează, Antonela pare c-a intrat în fibrilații d-alea mari să fotografieze tot ce prinde! Mai întâi, Arpad Paszkany a plimbat-o cu elicopterul, iar ea, prezentă la datorie, a postat pe story. Vorba aia, la ce bun un zbor cu elicopterul dacă nu mor invidioasele de ciudă?! Ba mai mult, ca să se tăvălească dușmanii de oftică, Anto a adăugat o descriere pe măsură: ”Când nu iei chef să iei mașina…”! Ce să mai, fițe și figuri de nota 10! Nu ne mai place cu autobuzul! Faza și mai amuzantă este că, în fotografia postată, Anto și-a editat doar fața ei, semn că Arpad e frumușel și fără filtre. Oricum, frumusețea vine din interior. Din interioul portofelului!

(VEZI ȘI: TRANSFORMAREA SPECTACULOASĂ A ANTONELEI PĂTRUȚ, IUBITA MILIARDARULUI ARPAD PASZKANY! CUM ARĂTA ÎNAINTE SĂ APELEZE LA OPERAȚIILE ESTETICE)

Antonela are un zâmbet larg în preajma milionarului. Ne întrebăm ce bancuri îi spune. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

O înțelegem pe Anto! De la spălat vase prin Italia, acum a ajuns să mănânce în restaurante cu stea Michelin. Ăsta da progres, băi nene! Până aflăm care i-a fost rețeta succesului, vă spunem altceva! Arpad a dus-o la un restaurant de lux, situat în incinta faimosului hotel Burj Al Arab, unde o porție de 50g de icre Beluga Imperial costă peste 3.300 ron! Bineînțeles, a pozat, apoi a mâncat!

Iubita lui Arpad nu ratează nicio șansă să epateze cu banii acestuia! (SURSA: INSTAGRAM.COM)

După ce-a terminat tot din farfurie, Anto s-a plimbat și cu Rolls-ul! Doar nu credeați că nu ne-a arătat și asta! Sigur că și-a făcut un selfie rapid, extrem de editat, așa cum și-o arde ea pe Instagram. Călărășeanca s-a întors pe toate părțile doar, doar să vedem faimosul ”RR” de la Rolls Royce. Prima dată în Rolls, Anto, este? Te-am ghicit și de această dată!

Antonela și marele ”RR”. Să vadă invidioasele c-a ajuns ceva în viață! (SURSA: INSTAGRAM.COM)

Mica Cenușăreasă și-a găsit pantofii, iubi a cotizat cu miile de euro

După ce dus-o la restaurantul cu stele Michelin și-a plimbat-o cu Rolls-ul, Arpad a continuat răsfățul pentru Anto. Cum se putea încheia o zi mai bine dacă nu la o sesiune de shopping în Dubai Mall? Mica Cenușăreasă și-a găsit și pantofii, ce credeți?! Doar că nici Cenușăresele nu mai sunt ce-au fost cândva, iar acum și-o ard doar cu Jimmy Choo în picioare! Fosta ispită și-a filmat pantofii și i-a postat în secunda doi pe rețelele sociale. Deși a fost chelneriță și centralistă, Anto are gusturi fine, dom’le! Pantofii aleși costă 1700 de euro. Ne întrebăm câte vase ar fi spălat în trecut pentru această sumă! Noroc c-a scos-o Arpad în lume acum!

Mica Cenușăreasa pozează acum numai în Jimmy Choo. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

Ca să fie totuși sigură, sigură că invidioasele își smulg părul din cap, iubita lui Arpad Paszkany a mai postat o pereche! Să se vadă bogăția, să vadă toți cât o răsfață milionarul care-i putea fi și tată. De data aceasta, Anto a postat o pereche de René Caovilla, de 1350 de euro! Altfel îți miști picioarele de gazelă într-o pereche de pantofi de brand. Mă rog, noroc că ea nu merge prea des pe jos și alege private jet-ul!

Pe lângă elicopter, Anto mai călătoreşte şi cu un BOMBARDIER Global 7500, cel mai mare private jet din lume. Preţul de pornire al avionului este de 68.000.000€, o sumă uriaşă chiar şi pentru milionarul ei, care a ales doar să îl închirieze de la VistaJet, o companie care deţine 15 astfel de aeronave în flotă! Dar ce nu ar face Paszkany ca să îi aducă zâmbetul pe buze mai tinerei sale iubite…

Alt cadou cumpărat din banii lui iubi și postat de Antonela: pantofi de 1350 de euro. (SURSA: INSTAGRAM.COM)

(CITEȘTE ȘI: ANTONELA PĂTRUȚ, PRIMELE DECLARAȚII DESPRE RELAȚIA CU ARPAD PASZKANY! CUM A CUCERIT-O MILIARDARUL ROMÂN: ”ESTE UN BĂRBAT FOARTE…”)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A terminat Facultatea de Jurnalism, în 2019, în București. De atunci, a lucrat la mai multe publicații media. În prezent, este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Cu cât se vinde COZONACUL lui Cătălin Scărlătescu. Românii îl pot comanda acasă!
Cu cât se vinde COZONACUL lui Cătălin Scărlătescu. Românii îl pot comanda acasă!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după ce s-a afișat întâi cu logodnica și apoi cu amanta!
FOTO. Cât de frumoasă e noua iubită cu care s-a cuplat la câteva zile după...
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Vlăduța Lupău, apariție INCEDIARĂ! A renunțat la haine și s-a fotografiat AȘA
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică.  Se anunță schimbări benefice, plouă cu bani și scapă de probleme
Zodii care vor avea parte de o perioadă fantastică. Se anunță schimbări benefice, plouă cu...
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Pensii dublate pentru această categorie de români! Anunțul a fost făcut chiar înainte de Paște
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat macrou congelat. Ce s-a descoperit la analize
Primele rezultate în cazul fetiței de 4 ani care a murit după ce a mâncat...
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital iar medicii i-au spus că mai are doar 12 luni de trăit
O tânără care a crezut că este mahmură a ajuns până la urmă la spital...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Oana Roman primește semne de la Mioara Roman: „Mama îmi trimite mesaje de dincolo”. Ce i-a transmis mama ei, în Săptămâna Mare
Oana Roman primește semne de la Mioara Roman: „Mama îmi trimite mesaje de dincolo”. Ce...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua de Florii? Primele rezultate ale analizelor
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii. Dimineața când ne trezeam, simțeam mirosul de lapte fiert, de turte făcute pe plită și căldură.”
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat înapoi! Adevărul din spatele gestului său
„Am crezut că sunt iubit. Pleacă!” Pepe a aruncat verigheta și nu s-a mai uitat...
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26 de grade Celsius
Vremea 6 mai - 3 iunie 2024. La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor depăși 26...
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Când treci prin scanerul de securitate din aeroport agenții te văd dezbrăcat???
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Erupție GIGANTICĂ pe Soare! Radiațiile AU AJUNS deja pe Pământ
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de măritat, dacă trebuie și insistă cine trebuie...”
Lidia Buble a făcut anunțul: „Mă veți vedea în rochia de mireasă. Sunt gata de...
Lidl bagă la ofertă produsele pe care toți românii le caută de Paște. Vor sta la raft doar până la finalul zilei de sâmbătă, 4 mai 2024
Lidl bagă la ofertă produsele pe care toți românii le caută de Paște. Vor sta...
Ce conține Detrical. Foarte mulți români îl cumpără de la farmacie și nu îi citesc prospectul
Ce conține Detrical. Foarte mulți români îl cumpără de la farmacie și nu îi citesc...
Interdicție completă în România. E ILEGAL pentru orice român sau străin. 3 ani închisoare
Interdicție completă în România. E ILEGAL pentru orice român sau străin. 3 ani închisoare
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai mânca, dementule!''
Scandal monstru între Florin Dumitrescu și Alex Dima. Chef-ul l-a jignit foarte urât. ''Nu mai...
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Jocuri gratuite pt. abonații PlayStation Plus Essential în mai 2024
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
Ce efecte are cloropicrina, arma chimică folosită de Rusia în Ucraina
OBLIGAȚIE totală pentru toți cei care au CONT LA BANCĂ. Regulile au venit direct de la Poliție
OBLIGAȚIE totală pentru toți cei care au CONT LA BANCĂ. Regulile au venit direct de...
Au început lucrările la o autostradă vitală pentru România. S-a forat primul kilometru de tunel
Au început lucrările la o autostradă vitală pentru România. S-a forat primul kilometru de tunel
Ce a pățit STARUL care l-a interpretat pe Iisus în „Patimile lui Hristos”. Nu mai este același om!
Ce a pățit STARUL care l-a interpretat pe Iisus în „Patimile lui Hristos”. Nu mai...
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
Cât de frumoasă este fiica lui Ionuţ Chirilă. Imagini rare cu Ana
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un fast-food celebru: „Era viu și mișca”
Ce a putut să găsească o tânără într-un burger de pui cumpărat de la un...
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital:
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
Cel mai mare regret din viața Danielei Condurache. De ce nu are artista copii
Cel mai mare regret din viața Danielei Condurache. De ce nu are artista copii
Surprize de la Netflix pentru abonații din România. Un serial îndrăgit revine cu sezon nou, s-au adăugat și filme noi
Surprize de la Netflix pentru abonații din România. Un serial îndrăgit revine cu sezon nou,...
Ce să pui în pască dacă vrei să-ți iasă ca la bunica acasă. Ingredientul care îi dă gustul copilăriei
Ce să pui în pască dacă vrei să-ți iasă ca la bunica acasă. Ingredientul care...