Fosta soție a “Regelui imobiliarelor” i-a făcut “flagrant” iubitei milionarului. A prins-o în timp ce îi vindea pantofii și hainele pe…

Publicat: 23/08/2020 | 23:27

Este cea mai nouă „telenovelă” din lumea bună! Fosta soție a ”Regelui imobiliarelor” i-a făcut ”flagrant”, pe Facebook, iubitei milionarului. Ar fi prins-o în timp ce-i vindea pantofii și hainele pe internet. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detaliile incredibile.

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte de-a dreptul surprinzătoare legate de cea mai nouă controversă din lumea bună. Protagonistele, fosta soție a lui Eduard Uzunov și tânăra îndrăgită de o țară întreagă pe vremea când dansa și cânta alături de Magicianul de la Abracadabra, Andreea Caranda. ”Colombina”, așa cum era cunoscută de publicul larg, s-a iubit o perioadă cu cel supranumit ”Regele imobiliarelor”. (CITEȘTE ȘI: APROPIERE ÎNTRE ”REGELE IMOBILIARELOR” ȘI CELEBRA PREZENTATOARE DE LA ANTENĂ)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, în urmă cu câteva săptămâni, fosta soție a lui Eduard Uzunov a avut parte de o surpriză de zile mari. Mai exact, ar fi descoperit că tânăra care, în trecut, i-ar fi „detonat” mariajul, a pus la vânzare în mediul online mai multe articole vestimentare care îi aparțineau.

Pantofii pe care ”Colombina” îi vindea în mediul online și care ar fi aparținut fostei soții a lui Eduard Uzunov

I-a făcut ”flagrant”, pe Facebook

”Colombina” de la Abracadabra pusese la vânzare, pe un grup de pe Facebook, o pereche de platforme de la Prada, mărimea 39,5, o pereche de saboți Burberry, mărimea 40, dar și o pereche de sandale Dior, mărimea 39. Din câte se pare, cele trei perechi de încălțări de firmă, pe care Andreea Caranda le vindea cu prețuri cuprinse între 400 și 450 de lei perechea, ar fi aparținut „fostei” milionarului. (NU RATA: O MAI ŞTII PE ”COLOMBINA” DE LA ABRACADABRA? A FĂCUT PLAJĂ ”DEGHIZATĂ” LÂNGĂ ”REGELE IMOBILIARELOR”!)

Andreea Caranda, în prim-planul unei mega-controverse din lumea bună

A reușit să-și recupereze încălțările

Conform surselor noastre, fosta soție a ”Regelui imobiliarelor” a trecut rapid la acțiune și, prin metode momentan necunoscute, la doar câteva zile după ce a aflat de intențiile ”Colombinei”, ar fi reușit să-și recupereze bunurile. Cu toate acestea, potrivit acelorași surse, fosta soție a omului de afaceri nu ar exclude nici posibilitatea de a se adresa poliției.

Eduard Uzunov, în perioada când forma un cuplu cu Andreea Caranda, supranumită „Colombina”

Eduard Uzunov a divorțat acum 11 ani

În 2009, Eduard Uzunov a divorțat de soția lui. După o scurtă perioadă, milionarul s-a combinat cu Andreea Caranda, care devenise cunoscută atunci când era doar un copil, iar talentul ei i-a cucerit pe toți românii care urmăreau emisiunea “Abracadabra”. După ce a rupt-o cu celebrul milionar, Andreea Caranda s-a refugiat în brațele lui Cristi Mitrea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.