Acasă » Exclusiv » Fostul atacant al naționalei, vizat de o plângere penală din partea propriei fiice. “La 1 noaptea, m-a dat afară din casă, cu copilul, în pijamale” + “Mi-a falsificat semnătura la fisc și… ”

Fostul atacant al naționalei, vizat de o plângere penală din partea propriei fiice. “La 1 noaptea, m-a dat afară din casă, cu copilul, în pijamale” + “Mi-a falsificat semnătura la fisc și… ”

De: Răzvan Scarlat 27/06/2020 | 23:45

Ioana, fiica lui Ionel Ganea, a răbufnit în urma dezvăluirilor făcute de mama sa pentru CANCAN.RO, potrivit cărora ex-atacantul echipei naționale ar fi “blocat” cele trei case ale familiei. Tânăra își “pulverizează” fără menajamente tatăl, pe care îl acuză de lucruri grave, imposibil de imaginat. Atenție, urmează declarații șocante în exclusivitate.

Pe 24 iunie, CANCAN.RO anunța că între Ionel Ganea și Dana Iaru a început un nou litigiu, de această dată miza fiind trei vile, două în Pipera și una în Gura Văii. Încă soția fostului atacant era total nemulțumită că instanța nu îi acordă anumite drepturi, după 24 de ani de căsnicie cu fostul internațional român. Până în prezent, Ioana, fiica ex-“tricolorului” nu a oferit declarații, în speranța că tatăl ei va reveni la sentimente mai bune față de cei cu care a conviețuit timp de mai bine de două decenii.

(VEZI AICI: IONEL GANEA ȘI-A ASUMAT O NOUĂ RELAȚIE, ÎN PLIN DIVORȚ. CUM A FOST FOTOGRAFIAT CUPLUL LA O PETRECERE ÎN TÂRGU MUREȘ)

Ioana Ganea: “Nu știu cum a rezistat mama atât timp cu el!”

Acest lucru, din păcate, nu s-a întâmplat, motiv pentru care Ioana Ganea a decis să ia atitudine. Tânăra a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre viața pe care ar fi trăit-o alături de ex-internaționalul român. Potrivit propriilor afirmații, fostul internațional ar fi fost tot timpul violent în familie, motiv pentru care mama sa, dar și George, în prezent fotbalist la Viitorul, ar fi avut de suferit. Cicatricile nu s-au închis nici acum, astfel că Ioana a decis să spună tot adevărul.

Ionel a fost mereu un om foarte dur, foarte mulți ani a fost violent față de familia lui, mai ales față de mama. Eu nici nu știu cum a rezistat atât timp, mereu am întrebat-o cum… Dar nici ea nu știe. De-a lungul timpului, mereu am fost controlați și oarecum supuși unor temeri față de el.

Știu și că în timpul căsniciei lor a și înșelat-o în nenumărate rânduri. Într-adevar este o problemă ce îi privește pe ei, dar atât eu, cât și fratele meu am fost foarte afectați de lucrurile care se întâmplau în casă. După ce s-a despărțit mama de el, eu am locuit o perioadă de opt luni cu el și cu băiețelul meu, David, timp în care eu m-am angajat și lipseam câteva zile din săptămână. La un moment dat, primesc o poză cu David și cu o femeie în dormitorul lui. Lucru care m-a deranjat enorm, iar când l-am întrebat ce este cu poza aceea, mi-a răspuns zâmbind «Păi și ce? A vrut și ea să facă o poză…»”, ne-a declarat Ioana Ganea.

Ionel Ganea
Ioana își acuză dur tatăl, fost internațional român

(CITEȘTE ȘI: POLIȚIA DE FRONTIERĂ SE SPALĂ PE MÂINI ÎN CAZUL GANEA. „EL ARE VOIE SĂ FACĂ ORICE…”)

Dată afară din casă la 1 noaptea!

Lucrurile nu se opresc, din păcate, aici. Ioana Ganea a dezvăluit un episod cutremurător. Ar fi fost dată afară din casă de tatăl ei în plină iarnă, pe motiv că ar fi decis să-și schimbe locuința.

Atunci am încetat să mai am încredere în el și voiam neapărat să caut o soluție. După un timp, mi s-a oferit ocazia să pot să mă mut cu copilul meu la Brașov. Atunci când am venit acasă i-am spus ce aveam de gând, moment în care s-a iscat un mare scandal și m-a dat afară din casă.

La 1 noaptea m-a dat afară cu David, în pijamale și cu câțiva saci cu lucruri de-ale copilului, sunt oameni care pot confirma! El, ulterior, spunând că eu am vrut să plec și că el nu m-a dat afară… Dar nu știu ce mamă ar pleca cu un copil la minus 15 grade în pijama la 1 dimineața, să fim serioși. Abia m-a lăsat să-mi iau o geacă pe mine. M-a lăsat fără telefon, fără absolut nimic!”, a dezvăluit Ioana Ganea pentru CANCAN.RO.

(VEZI AICI: EX-SOȚIA CELEBRULUI FOTBALIST DIN „GENERAȚIA DE AUR”, PRIMELE DECLARAȚII DUPĂ DIVORȚ)

Urmează o plângere penală. “Mi-a falsificat semnătura!”

În continuare, Ioana Ganea a susținut, ca și mama ei, că Ionel Ganea ar fi un personaj influent, care ar controla chiar și instanțele de judecată. Disperată, tânăra este pregătită să depună o plângere penală, în speranța că procurorii vor începe urmărirea penală a fostului component al “Generației de Aur”.

După ceva timp aflu că mi-a falsificat semnătura la  fisc, lăsându-mă acum cu foarte multe datorii. Această problemă o voi rezolva, urmând să depun și o plângere penală. Am încercat să iau legătura cu el, i-am trimis un e-mail prin care l-am rugat să remedieze aceste probleme, însă nu am primit niciun răspuns. M-am văzut nevoită să urmez calea legală în acest sens. Lucrurile pe care le-am spus sunt în ideea că mereu s-a folosit și se va folosi în continuare de influența lui, chiar și asupra unor instituții publice, judecători…

Cred că ar fi cazul să își vadă de treaba lui, să nu mai facă ilegalități numai ca să se răzbune și să obțină ce vrea el. Altfel, nu îmi explic cum, după 24 de ani de căsnicie, femeia să nu aibă dreptul la nimic. A închiriat cele două case din Pipera fraudulos și nimeni nu-i spune nimic. Lui asta îi place, circul și scandalul, asta a văzut în familia lui, asta a făcut și el mai departe și va face în continuare. Eu îi spun doar atât, să își vadă de treaba lui! Obține documente cu caracter personal de la diferite instituții fără acordul meu”, a spus Ioana Ganea pentru CANCAN.RO.

(CITEȘTE ȘI: SOȚIA L-A FĂCUT PRAF LA DIVORȚ PE CELEBRUL FOTBALIST DIN ”GENERAȚIA DE AUR”)

În final, Ioana Ganea a avut un mesaj scurt și la obiect pentru tatăl ei: “Îl rog să nu mai posteze poze cu mine și cu David, nu mai are dreptul acesta!”.

Divorț cu scântei de Dana Iaru

Ionel Ganea și Dana Iaru se află, încă, în plin proces de divorț. O instanță a decis separarea, dar ex-atacantul a făcut apel. De-a lungul timpului, femeia l-a acuzat pe fostul “tricolor” că, de-a lungul căsniciei, a fost violent cu ea.

Habar nu am cu cine trăiește. Și chiar nu mă interesează, este strict problema lui ce face cu viața personală. Pentru mine este un capitol steril. M-a dat afară din casă. Și pe mine, dar și pe fiică și nepot. Mie mi-a interzis să mai intru în vreo casă încă de anul trecut. Pe Ioana și pe nepotul meu i-a scos afară încă dinainte ca băiețelul să facă un an, mai exact pe 1 noiembrie”, ne-a spus Dana Iaru în luna decembrie 2019.

Dana și Ionel Ganea, în perioada când formau un cuplu
Dana și Ionel Ganea, în perioada când formau un cuplu

Cine este Ionel Ganea

Ionel Ganea a făcut parte din “Generația de Aur”, unde a fost coleg cu Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu sau Dan Petrescu. A fost unul dintre cei mai prolifici atacanți în tricoul echipei naționale. De-a lungul carierei de fotbalist, a evoluat la echipe precum Universitatea Craiova, Rapid, VfB Stuttgart, Wolverhampton și Dinamo. Și-a încercat norocul și în meseria de antrenor, dar nu a avut succesul scontat.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Răzvan Scarlat este redactor la site-ul CANCAN.RO, care face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. A avut prima tangență cu presa la vârsta de 23 de ani, când a început să scrie pentru fanatik.ro. Apoi a semnat articole pentru GOOOLSPORT și ZIUANEWS.RO. citeste mai mult
Parteneri
Orașul din România care construiește o stradă pentru DIASPORA. Primăria oferă terenuri sub prețul pieței pentru cei care aleg să revină în țară
Orașul din România care construiește o stradă pentru DIASPORA. Primăria oferă terenuri sub prețul pieței...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Vedetele din România care s-au afișat cu iubiți mai tineri decât ele după ce au divorțat. Cine se mai află pe listă alături de Daniela Nane
Vedetele din România care s-au afișat cu iubiți mai tineri decât ele după ce au...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Tavi Clonda, decizie radicală  după valul de jigniri din mediul online: ,, M-am săturat”. Cum le-a răspuns soțul Gabrielei Cristea celor care lasă comentarii urâte la adresa familiei sale
Tavi Clonda, decizie radicală după valul de jigniri din mediul online: ,, M-am săturat”. Cum...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio emoționant: Vă rog să...
Incredibil cine e Mihaela, fata care s-a aruncat de la etajul 15! Mesajul de adio...
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe toți cei care îi jignesc familia: „Totul are o limită în viața asta. M-am săturat!”
Tavi Clonda s-a săturat de jignirile din mediul online! Artistul intenționează să îi blocheze pe...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să fie salvați
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
BANCUL ZILEI. Bulă îşi cumpără un taur viguros. Vine primarul:- Bulă, cât vrei pe el?
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10 secunde?
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10...
Trebuie SĂ PRIMEASCĂ BANII de urgență. Decizia uriașă care se pregătește în ROMÂNIA
Trebuie SĂ PRIMEASCĂ BANII de urgență. Decizia uriașă care se pregătește în ROMÂNIA
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Pericol uriaș în TRANSILVANIA. Informațiile oficiale venite chiar astăzi, 18 APRILIE
Pericol uriaș în TRANSILVANIA. Informațiile oficiale venite chiar astăzi, 18 APRILIE
Tzanca Uraganu și Costel Bijou, la căpătâiul lui Corduneanu. Lideri de clanuri de temut, așteptați la înmormântare
Tzanca Uraganu și Costel Bijou, la căpătâiul lui Corduneanu. Lideri de clanuri de temut, așteptați...
Unde se află prima CABANĂ montană din România, o „bijuterie” a munților Carpați ridicată acum 143 de ani. Turiștii sunt fascinați
Unde se află prima CABANĂ montană din România, o „bijuterie” a munților Carpați ridicată acum...
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu...
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se luptă între viață și moarte”
Ce se întâmplă în aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv...
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani:
De ce Denisa Tănase nu a devenit mamă până la 37 de ani: " Îmi...
Ce s-a ales de primul câștigător MasterChef România. Cu ce se ocupă în prezent Petru Buiucă
Ce s-a ales de primul câștigător MasterChef România. Cu ce se ocupă în prezent Petru...
Comuna din România care se transformă în stațiune turistică: „Avem lacuri sărate”
Comuna din România care se transformă în stațiune turistică: „Avem lacuri sărate”
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați de câmpuri interminabile de lavandă
Unde se află cel mai frumos sat din lume. Cei care ajung aici sunt întâmpinați...