Fostul decar al naționalei, “executat” de o firmă de leasing și…

Publicat: 14/05/2020 | 23:27

Mihăiță Pleșan a mai primit o lovitură, de parcă nu-i ajungeau pe cap cei de la care ar fi împrumutat bani, printre care s-ar număra fotbaliști, cămătari, ba chiar și un prezentator TV. Acum, o firmă de leasing și-a cerut dreptatea în instanță, a câștigat, iar fostul fotbalist așteaptă executarea silită. Nu mai are ce face, sentința este definitivă. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are detaliile afacerii căreia fostul internațional nu i-a mai putut face față.

(CITEȘTE ȘI: FOSTA SOȚIE ȘI SOCRII L-AU ”DRIBLAT” ÎN PROCESUL PENTRU AVERE PE FOTBALISTUL ÎNFIAT DE GIGI BECALI)

Probabil, acesta a fost momentul când Mihăiță Pleșat a decis creditul, după ce a citit anunțul firmei la care voia să apeleze: ”Crede în planurile tale de viitor, oferindu-ți un sistem de finanțare rapid și confortabil, perfect adaptat posibilităților tale financiare, cu următoarele avantaje: posibilitatea plății unei rate lunare reduse, îți poți alege valoarea avansului și durata perioadei de finanțare, astfel încat efortul financiar să fie minim, accesul imediat la folosința bunului respectiv, pachet de servicii integral.” Plus… ”nu se solicită garanții!”

Mihăiță Pleșan este disperat: va fi executat silit!

Planurile fostului fotbalist de națională nu mai erau doar conturate, ci visul părea, pentru el, realizat. A accesat și, conform avantajelor inserate mai sus de respectiva firmă, a fost imediat servit. Numai că, în ciuda ratelor mici, Mihăiță Pleșan nu a mai putut plăti, după o bucată de timp. Toate s-au aglomerat pe capul lui, începând de la dobânzi până la starea de spirit deloc bună, pe care astfel de probleme o  întrețin.

Mihăiță Pleșan, executat silit! Decizie definitivă

Inevitabilul avea să se producă după un timp, anume, judecata! Celebrul fotbalist care spunea, de fiecare dată când se transfera, că este echipa lui de suflet, a ajuns, imediat, și la executare silită. Asta a decis Tribunalul Ilfov în urmă cu două zile, mai mult, sentința este definitivă!

(NU RATA: RĂFUIALĂ NEMAIAUZITĂ ÎNTRE DOI FOTBALIȘTI CELEBRI, PENTRU O DATORIE DE 7.000 DE EURO)

”Încuviințează executarea silită în dosarul de executare nr. 26/2020, în toate formele de executare silită titlului executoriu reprezentat de contractul de leasing financiar nr. F18/0952/0001 din data de 07.09.2018, pentru creanță, constând în plata sumelor ce rezulta din titlu, plus cheltuieli de executare”, este decizia magistraților. Totul după ce, în prima instanță, Judecătoria Buftea respinsese cererea de încuviițare silită.

Mihăiță Pleșan, la două vorbe cu celebrul Roberto Carlos, înaintea unui meci din campionatul Rusiei

Mihăiță Pleșan, datorii la cămătari, fotbaliști și jurnaliști?!

Drumul descendent al lui Mihăiță Pleșan ar fi început odată cu divorțul, în urmă cu mai mulți ani. El și-a refăcut viața alături de fiica unei celebre artiste, în timp ce fosta l-a cucerit pe ”Regele Imobiliarelor”. Mihăiță și-a refăcut, din ce se vede, doar viața sentimentală, pentru că, pe lângă o proaspătă nevastă, ar fi ajuns să aibă numeroase datorii. La cămătari, unde, se știe, nu-i de glumit, la foști colegi din fotbal, ba chiar și la un cunoscut jurnalist.

(VEZI AICI: PLESAN SI SZEKELY AU FENTAT MOARTEA! URMAU SA ZBOARE CU AVIONUL CU CARE S-A PRABUSIT ECHIPA DE HOCHEI DIN RUSIA)

Ultimul caz este descris chiar de cel păgubit. Prezentatorul ar fi încercat să îl ajute pe Pleșan și i-a promis împrumutul. Nu era deloc o sumă mare, 6.000 de lei, pe care fostul fotbalist s-a angajat, solemn, s-o achite în două tranșe. Timpul s-a scurs, prezentatorul nu a văzut nici măcar un leuț înapoi. A sunat, nu i s-a răspuns, a dat mesaje, aceeași poveste. Pleșan avea să răspundă, totuși, cu scuze și ”plecăciuni”, și a invocat diferite motive pentru ”ratarea”, deh, ca-n fotbal, a plății.

Un scurt dialog l-a reprodus chiar cel păgubit, (vezi AICI toată povestea ) prezentatorul, pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România.

Prezentatorul: ”A rămas că vii săptămâna trecută să îmi aduci ăia?”

Mihiță Pleșan: ”Mi-a murit mama, vin săptămâna viitoare în București. De asta nu am răspuns!”

Mihăiță Pleșan (al doilea, din dreapta, lângă Cristi Chivu) era numărul 10 al echipei naționale

Mihăiță Pleșan, golul uluitor cu Germania + Cariera de fotbalist

Mihăiță Pleșan a fost considerat o mare speranță a fotbalului românesc. Și chiar a fost pe punctul de a deveni un important jucător, în urma uluitorului meci amical România – Germania, 5-1, din 28 aprilie 2004, din Giulești, în care Pleșan, purtător al numărului 10, a deschis scorul, după ce a înșirat câțiva nemți.

Mihăiță Pleșan, care a adunat șapte selecții pentru prima reprezentativă a României și a înscris o singură dată, cu Germania, a trecut pe la aproape toate echipele mari din campionatul intern. Doar în tricoul Rapidului nu a evoluat. Universitatea Craiova, unde a debutat în fotbalul mare, Dinamo, Poli Timișoara și Steaua sunt echipele unde Mihăiță și-a încercat talentul. A jucat și în Rusia, la Volga NN, pentru ca apoi să se retragă din cariera de fotbalist, la 37 de ani, de la CSU Craiova.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...