Răfuială nemaiauzită între doi fotbaliști celebri, pentru o datorie de 7.000 de euro. Mijlocașul naționalei, dat pe mâna cămătarilor

Publicat: 05/09/2018 | 22:20

Răfuială nemaiauzită între doi fotbaliști celebri, pentru o datorie de 7.000 de euro. Mihăiță Pleșan ar fi fost dat, chiar de către unul dintre foștii săi colegi, pe mâna cămătarilor, care l-au “înghesuit” într-un restaurant din Capitală, pentru restituirea banilor. (Castiga acum 5.000$ lunar!) În plus, un alt jucător de la echipa națională, , îl acuză pe sportivul originar din Moldova Nouă că nu i-ar fi înapoiat o sumă și mai mare de bani. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, situația fără precedent în care ar fi ajuns Mihăiță Pleșan.

După ce soția l-a părăsit pentru ”Regele imobiliarelor”(DETALII AICI), iar divorțul l-ar fi făcut K.O. în plan financiar, dar și sentimental, Mihăiță Pleșan s-ar fi refugiat pe muntele Athos (TOATĂ POVESTEA AICI). Ulterior, un cunoscut prezentator TV l-a acuzat de țeapă. Împrumutat de acesta din urmă cu 6.000 de lei, fostul mijlocaș al echipei naționale ar fi evitat să răspundă la telefon și la zecile de mesaje și ar fi invocat, în mai multe rânduri, diferite motive pentru întârzierea plății (DETALII DOAR AICI). Dezvăluirile care urmează sunt însă de-a dreptul incredibile! (Scapa de grija banilor, iti platim 5.000$ lunar!) 

La doar câteva săptămâni distanță, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că Mihăiță Pleșan ar fi înglodat în datorii! Și că prezentatorul TV nu este singurul pe care l-ar fi “ars”. Sursele noastre susțin că un fotbalist de la echipa națională l-ar fi împrumutat pe Mihăiță Pleșan, în urmă cu doi ani, cu o sumă impresionantă. Cel din urmă nu ar mai fi dat, ulterior, niciun semn. Spre disperarea creditorului. (VEZI AICI: PLEȘAN ȘI SZEKELY AU FENTAT MOARTEA)

Situația lui Mihăiță Pleșan ar fi, însă, și mai gravă. Dacă primul sportiv nu a trecut la fapte, un alt fotbalist de la națională, care a evoluat la multe formații din străinătate, nu a stat cu mâinile în sân. La rândul lui, i-ar fi împrumutat mijlocașului 7.000 de euro. Și pentru că Pleșan nu i-a mai răspuns la telefon a vândut, după îndeungi așteptări, datoria unor cămătari.

Aceștia s-ar fi pus, rapid, pe recuperat banii și l-ar fi abordat pe Mihăiță Pleșan într-un restaurant din zona Floreasca. Mijlocașul echipei naționale ar fi fost încolțit și somat să plătească banii pe care îi datorează. Bineînțeles, cu dobânda aferentă! (Super oferta de angajare) 

Prin urmare, Mihăiță Pleșan s-ar afla într-o situație extrem de delicată. Părăsit de soție și acuzat că ar fi dat țeapă unui prezentator TV, ex-mijlocașul este, acum, strâns cu ușa de alți doi creditori, fotbaliști de națională, care vin să reclame datoriile. Ultimul nu a avut, însă, nicio soluție și, cum Pleșan l-a evitat, s-a văzut nevoit să cedeze datoria către cămătari. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, urmează să vă țină la curent cu desfășurarea evenimentelor în acest caz.

A debutat la Universitatea Craiova

Mihăiță Pleșan s-a evidențiat la FC Universitatea Craiova, echipă cu care a debutat în prima divizie. (Cat castigi la un studio de videochat din Bucuresti) S-a transferat la Steaua de la FC Timișoara, în vara anului 2007, după ce evoluase deja în două partide de campionat cu timișorenii. Ghinionul a făcut să se accidenteze în al treilea meci disputat pentru Steaua, o fractură împiedicându-l să joace până în ianuarie 2008. De-a lungul carierei, a evoluat și pentru Dinamo București.

Punctul culminant al carierei sale internaționale a fost golul marcat în amicalul România-Germania, disputat în aprilie 2004 pe stadionul Giulești. A început o cursă de la mijlocul terenului, a driblat toți fundașii adverși și a marcat primul gol al partidei câștigate de România cu 5-1. Golul său a fost ales ca fiind cel mai frumos al zilei de către Eurosport. (CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL ”ÎNFIAT” DE GIGI A COMIS-O)

Hagi l-a adus la Steaua

A urmat transferul la Dinamo București, unde nu a reușit să convingă și nu a prins decât 12 meciuri. Dorit cu insistență de Gheorghe Hagi, a acceptat propunerea de transfer la FC Timișoara. Din nefericire pentru el, a fost mai mult accidentat și nu a reușit să prindă decât 30 meciuri în două sezoane. (CITEȘTE ȘI: „FOSTA SOȚIE MI-A FURAT CEI 400.000 DE EURO DESTINAȚI RATELOR!”)

După un început de sezon 2007 în forță, Gheorghe Hagi reușește să-l aducă la Steaua București pentru care a evoluat până în iunie 2010. Pleșan nu a fost un jucător pe placul suporterilor din Ghencea, din cauza accidentărilor sale dese și de lungă durată, și a intrat în conflict cu aceștia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...