Fostul deputat, aroganțe pe lac! A ”ras” mai multe shot-uri de votcă pe placă

Publicat: 22/06/2019 | 22:32

Cristian Boureanu este unul dintre foștii politicieni arhicunoscuți din România. (Poți câștiga 10.000$ în fiecare lună!) Recent, aflat pe lacul Snagov, într-o “drumeție” alături de iubită și de apropiați, celebrul milionar nu s-a ferit de „aroganțe”: a ”ras” mai multe shot-uri de votcă pe placă. Iar CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.

După episodul controversat cu scandalul din trafic și perioada grea care a urmat, cu arest și proces, Cristian Boureanu a încercat, pe cât posibil, să evite petrecerile. S-a concentrat asupra relației cu Laura Dincă, pe care a “distrat-o”, o bună perioadă, cu… apă plată. Iată, însă, că “regimul” pare să fi luat sfârșit (VEZI MAI MULTE AICI). Cel puțin pentru fostul deputat. (Cel mai bine platit job din București)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit, în weekend, pe Cristian Boureanu la o plimbare pe lacul Snagov alături de Laura Dincă și de câțiva apropiați. Unde celebrul afacerist a făcut un adevărat show. Pentru moment, fostul deputat pare să fi renunțat la perioada de abstinență. Imaginile obținute sunt grăitoare în acest sens.

(VEZI AICI: CRISTIAN BOUREANU S-A POCĂIT, IAR NOI AVEM DOVADA FILMATĂ!)

Disctracție pe lacul Snagov

Cristian Boureanu este, în mod evident, adeptul sporturilor extreme și își trăiește viața la maximum. În timp ce iubita sa, Laura Dincă, s-a mulțumit să stea în barcă, ex-deputatul s-a urcat pe o placă și a dat, rapid, pe gât, mai multe shot-uri de votcă. Nu singur, ci alături de un amic, la rândul lui la fel de curajos. Toată lumea s-a simțit perfect, iar adrenalina nu a lipsit.

Chiar dacă a băut alcool, Cristian Boureanu s-a comportat exemplar. S-a distrat în voie, alături de cei care l-au acompaniat. Semn clar că a învățat din greșelile din trecut, care i-au adus un an și nouă luni de închisoare cu suspendare pentru ultraj.

Pe lacul Snagov, Cristian Boureanu s-a distrat pe cinste

(CITEȘTE ȘI: MARIAN GODINĂ A SCOS LA IVEALĂ NOI IMAGINI CU INCIDENTUL ÎN CARE A FOST IMPLICAT CRISTIAN BOUREANU)

Trimis în judecată alături de iubită

Fostul deputat Cristian Boureanu a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru săvârşirea a trei infracţiuni de ultraj, el fiind acuzat că a agresat un poliţist rutier. În acelaşi dosar, a fost trimisă în judecată şi Laura Teodora Dincă, prietena lui Boureanu, acuzată de mărturie mincinoasă.

Pe 9 iunie 2017, în jurul orei 1,30, maşina în care se afla ex-deputatul, alături de prietena lui, a fost oprită în trafic de un echipaj de poliţie rutieră pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală. În momentul în care oamenii legii i-au solicitat documentele de identitate, Cristian Boureanu ar fi ameninţat un poliţist şi i-ar fi prins degetele mâinii drepte în portieră.

Scandalul s-a amplificat când fostul deputat l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală pe polițist. Omul legii a reacţionat şi l-a lovit fulgerător cu pumnul pe Cristian Boureanu, acesta căzând la pământ. Fostul deputat a fost ulterior imobilizat, încătuşat şi condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru cercetări.

(NU RATA: CE A FĂCUT POLIŢISTUL CARE L-A LOVIT PE CRISTIAN BOUREANU CÂND A AJUNS ACASĂ LA SOŢIE)

Ulterior, pe 10 iunie 2017, Cristian Boureanu a fost arestat preventiv, fiind pus în libertate pe 11 august. Potrivit Parchetului Capitalei, fiind audiată în calitate de martor, la datele de 9 iunie şi 6 iulie, prietena lui Boureanu ar fi făcut afirmaţii mincinoase şi ar fi creat o situaţie favorabilă fostului deputat.

Cristian Boureanu, condamnat la închisoare cu suspendare!

Ulterior, Cristian Boureanu a fost condamnat de către magistrații Curții de Apel București la o pedeapsă de un an şi nouă luni de închisoare cu suspendare, pentru ultraj.

Pe perioada de supraveghere de doi ani, fostul parlamentar trebuie să se prezinte la Serviciul de Probaţiune București, la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa, să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte cinci zile, să comunice schimbarea locului de muncă și să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

De asemenea, instanța l-a obligat pe Cristian Boureanu să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către Serviciul de Probaţiune București sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate.

(VEZI AICI: NOI IMAGINI DE LA SCANDALUL ÎN URMA CĂRUIA CRISTI BOUREANU A FOST REŢINUT! SE VEDE MOMENTUL ÎN CARE…)

Totodată, fostului parlamentar i s-a pus în vedere să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Fundaţiei pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare sau în cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, pe o perioadă de 90 de zile.

Laura Dincă, amendă penală de 2.000 de lei

De partea cealaltă, iubita lui Cristian Boureanu, Laura Dincă, a fost condamnată de instanță la o amendă penală în cuantum de 2.000 lei.

Magistrații i-au mai obligat pe fostul parlamentar la plata sumei de 7.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 4.000 lei aferentă urmăririi penale şi suma de 3.000 lei în cursul judecăţii şi pe iubita acestuia la plata sumei de 2.000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat, din care suma de 1.000 lei aferentă urmăririi penale şi suma de 1.000 lei în cursul judecăţii. (CITEȘTE ȘI: VIDEO EXCLUSIV CU FOSTUL DEPUTAT ÎN TIMP CE… CRISTIAN BOUREANU S-A POCĂIT, IAR NOI AVEM DOVADA FILMATĂ!)

În primă instanță, magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 l-au condamnat la doi ani şi două luni de închisoare cu suspendare pe Cristian Boureanu în dosarul în care acesta a fost acuzat de ultraj și au achitat-o pe iubita lui Boureanu, Laura Dincă, pentru mărturie mincinoasă. Judecătorii l-au mai obligat atunci pe Cristian Boureanu să îi plătească lui Andrei Ovidiu, poliţistul pe care Cristian Boureanu l-ar fi lovit în noaptea în care a avut loc incidentul, 7.000 de euro daune morale.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...