Fostul deputat Cristian Rizea, petrecere cum nu s-a mai văzut în România pentru fiul său! Albert a făcut 5 ani și a fost aniversat pe plaja milionarilor

Publicat: 16/08/2018 | 12:42

Fostul deputat Cristian Rizea i-a organizat o petrecere de zile mari fiului său, Albert Christian, care a împlinit cinci anișori. Evenimentul a avut loc pe plaja milionarilor, iar senzația petrecerii a fost Transformer-ul Bumbelbee, adus special pentru această aniversare. Cancan.ro, site-ul numărul 1 din România, are toate detaliile despre super-pretrecerea băiețelului fostului deputat.

Cristian Rizea a vrut ca petrecerea lui Albert să fie una unică în România! La eveniment au participat personajele pentru copii Eroii în Pijamale, iar totul a fost cu această temă. De asemenea, baloanele au fost în culorile Eroilor în Pijamale.

Petrecerea băiatului lui Cristian Rizea a avut loc vineri, 10 august, la restaurantul Caelia, situat pe plaja milionarilor din Mamaia. Cel care a făcut senzație a fost personajul Bumblelbee, din celebra serie „Transformers”. Invitații au fost acaparați de prezența uriașului pe plajă, iar copiii au fost absolut fascinați. Albert Christian a fost încântat de petrecerea organizată de tatăl său și s-a distrat de minune alături de prietenii săi. („Bad-Boy din PSD” şi-a sărbătorit fiul la mare. Petrecere ca-n filme pe plaja milionarilor)

Cristian Rizea este fost deputat PSD şi mare pasionat de sport, în special de polo. El merge constant sala de forţă. Însă trebuie să ţinem cont că politicianul a practicat inclusiv polo de performanţă. A făcut parte din lotul naţional de juniori şi a ieşit inclusiv campion al României.

Numit şi “bad boy din PSD”, Cristian Rizea are chipul şi numele fiului său desenate adânc în piele, precum şi un mesaj cu conotaţii religioase, alături de o cruciuliţă, dar şi desene care îi acoperă partea inferioară a picioarelor.

Citește și...