Fostul iubit al Loredanei Chivu, primele declaraţii după ce s-au certat ca la ușa cortului într-o parcare: „Sunt o persoană colerică, a fost o ceartă cu ţipete şi descărcări emoţionale”

Publicat: 16/04/2018 | 14:21

Mihai Colesniocov, fostul logodnic al Loredanei Chivu, a acceptat să vorbească despre ipostazele rușinoase în care a fost filmat recent. Bărbatul a recunoscut că cearta a fost una cu ecou și asta pentru că atât el, cât și blonda sunt firi colerice. El a ținut să lămurească faptul că fosta asistentă Tv nu s-a așezat în genunchi ca să îl implore să nu o părăsească, ci ca să poată vorbi mai bine, având în vedere că el era în mașină.

Fostul iubit al Loredanei Chivu a dat de înțeles în declarația de azi că în timpul scandalului din parcare au fost abordate mai multe subiecte sensibile pentru amândoi.

„Într-adevăr, sunt o persoană colerică, Loredana – la fel, nu cred că nu au existat certuri aprinse între aproape toată lumea care se iubeşte sau au avut ceva ani în spate de împărţit. Nu încurajez şi îmi cer scuze pentru comportamentul respectiv. (…). Cearta din faţa blocului a fost o ceartă cu ţipete şi descărcări emoţionale care poate nu au la bază numai întâmplarea trecută, ci şi stres, probleme etc., cauzate de alţi factori! Nu s-a pus nimeni în genunchi, doar s-a lăsat jos pentru a putea vorbi, eu fiind în maşină”, a declarat fostul iubit al blondei, potrivit Spynews.ro.

Citește și: Loredana Chivu, umilită și scuipată de fostul iubit înainte de tentativa de suicid. Gestul cutremurător făcut de blondă într-o parcare

Loredana Chivu se ocupă cu modellingul, iar, în urmă cu câțiva ani, ea făcea echipă cu Ana Maria Mocanu, la emisiunea moderată de Dan Capatos.

Citește și...