Fostul premier Victor Ciorbea pleaca in SUA ca sa-si marite fata! Oana Lacrima ia de barbat un american bogat!

Publicat: 04/07/2013 | 00:08
Fostul premier Victor Ciorbea pleaca in SUA ca sa-si marite fata! Oana Lacrima ia de barbat un american bogat!

Nunta mare in familia lui Victor Ciorbea! Pe 20 iulie, la New York, fiica fostului premier isi va uni destinele cu Chandler, un tanar afacerist de succes din America.

Victor Ciorbea alaturi de sotie, fiica Oana si viitorul sau ginere
Victor Ciorbea alaturi de sotie, fiica Oana si viitorul sau ginere

Discret din fire cu privire la viata de familie, Victor Ciorbea n-a vorbit aproape niciodata despre Oana Lacrima, singura sa fiica. Desi motive ar fi avut. Nu de alta, dar fata lui a terminat Magna Cum Laudae prestigioasa universitate Harvard. Acum, la 28 de ani, Oana a decis sa se aseze la casa ei, alaturi de baiatul pe care l-a cunoscut din facultate.

Familia Ciorbea relaxandu-se in vacanta
Familia Ciorbea relaxandu-se in vacanta

“O sa fim vreo opt, zece invitati din Romania. Normal ca am emotii, sigur ca da. Ea este acolo de 15 ani si jumatate. A terminat Magna Cum Laudae unul din cele mai bune licee din America, pe urma Harvard-ul. Iar de sase ani jumatate lucreaza la New York, a primit si cetatenia de cativa ani. Se casatoreste cu un baiat care a terminat si Harvard-ul, tot Stiinte Economice. El a terminat exact cand a ajuns ea, dar s-au intalnit in apropiere de Wall Street. Lucreaza pentru “imperialistii americani” pe Wall Street amandoi, in sensul larg al termenului. Au pornit destul de bine , multumim lui Dumnezeu. Amandoi sunt foarte seriosi, se cunosc bine de aproape sase ani”, a declarat Victor Ciorbea pentru CANCAN.ro.

Oana alaturi de iubitul ei si viitorul sot, Chandler
Oana alaturi de iubitul ei si viitorul sot, Chandler

Ginerele lui Victor Ciorbea, director la un fond de investitii de 30 de miliarde de dolari

Viitorul ginere al fostului prim ministru este un tanar in varsta de 32 de ani, pe nume Chandler Joel Reedy, si este director la o companie care manageriaza bunuri si investitii de aproximativ 30 de miliarde de dolari. Firma Warburg Pincus are in portofoliu peste 125 de companii, iar potrivit site-ului lead411.com salariu mediu al unui angajat este de 141.508 dolari.

Oana practicand golful
Oana practicand golful

Potrivit Forbes, Chandler lucreaza la firma din noiembrie 2004, iar in august 2010 a fost numit director la Interactive Data Corporation. El mai este director la Igloo Holdings Corporation, membru in comitetul de audit al Interactive Data Corporation si director la The Endurance International Group, Inc.


Locuiesc langa Central Park si joaca golf

Chandler la golf
Chandler la golf

Oana si Chandler locuiesc intr-un imobil de lux din New York, langa celebrul Central Park, intr-un cartier recunoscut pentru restaurantele deosebite, parcuri incredibile si magazinele celebre. Viitorii miri au mai multe pasiuni commune, deloc ieftine: golful si calatoriile.

Cei doi locuiesc intr-un imobil la doi pasi de celebrul Central Park
Cei doi locuiesc intr-un imobil la doi pasi de celebrul Central Park

Sotii Ciorbea au dus, in schimb, o viata mai modesta. Dup ace ani intregi au locuit la bloc, Victor Ciorbea si sotia si-au ridicat o casa. In 2007, el povestea intr-un interviu pentru evz.ro ca s-au chinuit mai bine de 4 ani sa o ridice. „Ne chinuim de vreo patru ani. Ne-am apucat sa facem casa asta mai mult pentru fetita. Ea si-a facut studiile in America si avea foarte multi colegi cu stare, la care era invitata in vizita. I-am spus si noi sa-si cheme prietenii, dar unde era sa-i aduca? In celebrul nostru apartament de saizeci si ceva de metri patrati? Asa ne-am gandit sa luam terenul pentru casa. Am cumparat 420 de metri patrati cu 200 de euro metrul, iar acum un metru patrat acolo e 2.000 de euro. Am facut un credit la banca, rata e mare, si de asta muncim acum asa de mult“, spunea atunci Ciorbea. (A.S.)(Sursafoto guestofaguest.com, facebook.com)

banner

Citește și...